Life

Cântăreața Maria Andria, dezvăluiri dureroase după ce a pierdut sarcina: “Am făcut tot ce am putut…”

11.10.2020 | 20:12
Cantareata Maria Andria dezvaluiri dureroase dupa ce a pierdut sarcina Am facut tot ce am putut
Cântăreața Maria Andria, dezvăluiri dureroase după ce a pierdut sarcina: "Am făcut tot ce am putut..." Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai simpatice artiste din showbiz-ul autohton, Maria Andria, a trecut printr-o experiență traumatizantă. Frumoasa grecoaică a pierdut sarcina după aproximativ două luni.

Deși îndrăgita cântăreață este mereu cu zâmbetul pe buze și le transmite mereu o stare pozitivă fanilor ei, se pare că viața acesteia nu este tocmai roz, fiind nevoită să se confrunte cu una dintre cele mai sfâșietoare pierderi pentru o femeie.

ADVERTISEMENT

Maria Andria și-a făcut curaj să vorbească despre perioada grea prin care a trecut și a oferit detalii surprinzătoare despre suferința căreia a fost nevoită să îi facă față.

Cântăreața Maria Andria, dezvăluiri dureroase după ce a pierdut sarcina

Însărcinată în 10 săptămâni, cântăreața Maria Andria s-a confruntat cu o experiență dureroasă. Blondina în vârstă de 28 de ani își dorea cu nerăbdare să devină mamă, însă a pierdut sarcina mult așteptată, făcând avort spontan.

ADVERTISEMENT

Se pare că frumoasa grecoaică este o persoană puternică, dovadă fiind încercările vieții cărora a fost nevoită să le facă față de-a lungul anilor. După ce a fost operată în urmă cu 5 luni, ducând o luptă împotriva cancerului la gât, Maria Andria a pierdut o sarcină după aproximativ 2 luni.

Cântăreața nu s-a simțit bine încă din prima săptămână de sarcină. Ulterior, la două luni distanță, Mariei i s-a făcut rău, având dureri insuportabile și hemoragie. Vedeta a fost dusă de urgență la spital de către iubitul ei, în speranța că sarcina ar putea fi salvată, însă nu s-a putut face nimic.

ADVERTISEMENT

După ce a făcut avort spontan, blondina și-a făcut curaj și a vorbit despre acest subiect sensibil, care a afectat-o foarte mult. Grecoaica a declarat că, deși a fost foarte grijulie și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a duce sarcina la bun sfărșit, visul ei a fost năruit pe neașteptate.

”Am avut foarte mare grijă, am făcut tot ce am putut. Te doare sufletul foarte tare, nu-mi doream așa ceva”, a dec

ADVERTISEMENT

Artista este foarte discretă în privința vieții personale, motiv pentru care a fost rezervată în declarațiile despre actualul ei iubit. Cei doi formează un cuplu de trei ani și așteptau cu nerăbdare să devină părinți. Maria Andria a mărturisit care a fost reacția ei când a aflat că este însărcinată.

“Sunt așa și așa, să fiu sinceră. Eu am făcut o operație acum doi ani, pentru că aveam o problemă la ovare și aveam chisturi. (…). Eu știam că rămân foarte greu gravidă și trebuia să folosesc alte metode, ca fertilizarea în vitro. S-a întâmplat chestia asta și am fost șocată și eu (n.r.: când a aflat că este gravidă)”, a spus simpatica solistă.

ADVERTISEMENT