Life

Cântăreața Mellina, îngrozită de escroci! Ce a pățit bunica vedetei de la Survivor România

Mellina, îngrijorată pentru bunica sa. Prin ce experiență neplăcută a trecut femeia în vârstă de 92 de ani. Ce a povestit artista.
20.12.2022 | 21:51
Cantareata Mellina ingrozita de escroci Ce a patit bunica vedetei de la Survivor Romania
Mellina, îngrijorată pentru bunica sa. Prin ce experiență neplăcută a trecut femeia în vârstă de 92 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața este îngrozită de escroci! Ce a pățit bunica vedetei de la Survivor România, după ce a fost sunată de niște persoane străine. Fosta Faimoasă de la Kanal D a relatat întreaga conversație pe social media.

Mellina, îngrijorată pentru bunica sa. Prin ce experiență neplăcută a trecut femeia în vârstă de 92 de ani

Mellina a explicat că bunica de 92 de ani a fost la un pas să fie victima unor escroci care se folosesc de ”metoda accidentul”. Tentativa de fraudă nu s-a concretizat, din fericire, motiv pentru care artista a tras un semnal de alarmă.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei care au sunat-o pe bătrână s-a dat drept medic și i-a cerut femeii o anumită sumă de bani pentru a cumpăra cele necesare pentru o intervenție la picior.

„Nu credeam că schemele astea încă se mai țin. I s-a întâmplat și bunicii mele în vârstă de 92 de ani.

ADVERTISEMENT

Ascultați povestea ei și vorbiți cu bunicii, părinții voștrii să aibă grijă când primesc telefon de la «nepoți», «copii» să fie foarte atenți dacă e pe bune”, a scris cântăreața pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mellina (@mellinaofficial)

Mellina, despre tentativa de fraudă la adresa bunicii sale

„Tot ce știu este că de dimineață când am fost să îi zic bună dimineața bunicii mele, ea mi-a zis: «să vezi, mamaie, ce mi s-a întâmplat. M-a sunat cineva aseară plângând, spunând că o să își piardă piciorul, că care nevoie de bani și că o cheamă Florina».

ADVERTISEMENT

Mamaie știe o singură Florina, o cunoștiință de-a ei și s-a gândit că ea este. Ulterior, telefonul a fost luat de un bărbat care se dădea drept doctorul și a zis: «doamnă, păi 10 milioane nu ajung».

Și-a dat un nume și mamaie simțea că ceva nu este în regulă”, a spus Mellina la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România a distribuit o filmare cu bunica sa pe social media în care femeia povestește exact ce i-au spus cei care au vrut să-i fure banii.

ADVERTISEMENT
Tags: