Life

Cântăreața Nico a dezvăluit ce afecțiune ereditară are: „Este inestetic”

Cântăreața Nico a dezvăluit că suferă de o afecțiune ereditară, dar care nu îi provoacă dureri. Vedeta a spus că e vorba despre o chestiune inestetică.
02.09.2021 | 12:42
Cantareata Nico a dezvaluit ce afectiune ereditara are Este inestetic
Nico suferă de o afecțiune ereditară. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nico suferă de o boală pe care reușește să o țină sub control, dar care se poate manifesta oricând. Artista a mărturisit despre ce este vorba în cadrul unei apariții televizate.

Cântăreața a mărturisit că are insuficiență venoasă și că trăiește de ani buni, de când a descoperit, de fapt, boala, să nu se transforme în altceva.

ADVERTISEMENT

Nico a spus că afecțiunea ei este vizibilă, dar deocamdată nu a avut dureri ori complicații. Problema cu care se confruntă a fost diagnosticată și la sora ei.

Cântăreața Nico suferă de insuficiență venoasă

Pentru a sta liniștită, artista își face analizele anual pentru a afla dacă are sau nu tromboză. Teama că lucrurile se pot complica oricând o țin în gardă, motiv pentru care face tot ce poate pentru a ști din timp la ce să se aștepte.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să-ți dau multe amânunte. Circulația perfierică este un pic ”stricată”. Și eu și surorile mele avem, sunt foarte bine.

Este inestetic, dureri nu am. Sunt vasele superficiale, se văd. Dureri nu am deloc, dar este inestetic. Sunt vasele superficiale ieșite un pic, se văd.

ADVERTISEMENT

Nu varice, sunt vase superficiale, eu am doar vasele rosii care ies la suprafață, se văd prin piele. E inestetic, atât, este o boală moștenită, trebuie controlate”, a declarat Nico la TV, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Ce sensibilități are artista

Artista spune că nu știe dacă fiica ei a moștenit boala și speră ca ea să fi scăpat de această afecțiune. Nico a mai spus că este o fire sensibilă de fel, în sensul că nu suportă deloc mizeria și anumite mirosuri. I se face rău imediat dacă simte ceva urât mirositor, toleranța ei fiind zero.

ADVERTISEMENT

Și-a amintit cu această ocazie de experiența pe care a trăit-o la Asia Express, unde fanii au putut-o urmări împreună cu fata ei.

Acolo i-a fost foarte greu deoarece s-a confruntat exact cu problemele de care ar trebui să se ferească. Drumețiile lungi, mizeria pe care a înâlnit-o în locurile din competiție și faptul că erau zile întregi în care nu avea unde să se spele i-au pus capac.

Nico este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Muziciana nu a mai scos de multă vreme un hit, însă piesele cu care a devenit cunoscută sunt și astăzi ascultate de publicul larg.

ADVERTISEMENT