Life

Cântăreața Nicola împlinește 54 de ani: “Voi ajunge unde vreau”

De ziua ei, pe 5 noiembrie, celebra cântăreață Nicola ne vorbește despre carieră și pauzele pe care a fost nevoită să le ia.
05.11.2022 | 09:00
Cantareata Nicola implineste 54 de ani Voi ajunge unde vreau
Nicola împlinește 54 de ani. Sursă foto: Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Astăzi, 5 noiembrie 2022, Nicola împlinește 54 de ani. Cunoscuta cântăreață ne dezvăluie cât de mult au contat pauzele în carieră, cum a știut mereu că va ajunge acolo unde vrea și ne spune ce și dorește, cu adevărat, de ziua ei.

Nicola, la 54 de ani spune adevărul despre carieră: “Mi-am iertat toate greșelile”

De ziua ei, celebra cântăreață Nicola dezvăluie, într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, care este cea mai mare realizare a ei de până acum. Își aduce aminte de ambiția pe care a avut-o să ajungă unde și-a propus, încă din clasa a doua si chiar dacă a mai fost nevoită să ia pauze în carieră.

ADVERTISEMENT

Astăzi aflăm ce visuri și speranțe avea Nicola la 24 de ani, când era însărcinată cu Maria. Tot aici aflăm ce nu știe lumea despre celebra cântăreața și ce i-ar spune Nicoletei-copil, dacă s-ar întâlni cu ea.

Nicola știe ce vrea de ziua ei: “ Îmi doresc iubire”

La mulți ani, Nicola! Faci 54 de ani. Îi simți sau reprezintă doar un număr?

-Mulțumesc mult.  Pentru mine vârsta e doar un număr.  Cred că poți face lucruri pe care nu le-ai făcut niciodată, cred că poți să fii fericit la orice vârstă dacă alegi cu inima.

ADVERTISEMENT

Cum petreci azi? Ce-ți dorești de ziua ta?

-Nu mi-am făcut nici un plan, nu-mi place să planific nimic. Mă las surprinsă. Îmi doresc iubire, “ambalată” frumos, cu fundiță roz. Restul vine de la sine.

Care a fost cel mai frumos cadou pe care ții minte să-l fi primit vreodată?

-Cele mai frumoase cadouri sunt cele făcute din iubire și nu din obligație, și nu am cum să amintesc doar unul. Am primit foarte multe, de-a lungul vieții, și le prețuiesc foarte mult.

ADVERTISEMENT

Ai vreun vis pe care nu ți l-ai îndeplinit încă?

– Am, nu doar unul, dar sper să se împlinească toate până la urmă.

Ți-ai sărbătorit vreodată ziua pe scenă?

-Nu o dată mi-am sărbătorit ziua pe scenă. Este un moment extraordinar pentru un artist, de fiecare dată m-am simțit tare bine.

Nicola: ”Nu m-am oprit niciodată”

Cum era Nicola la 24 de ani și cum este acum? Cât de mult te-ai schimbat?

-În esență, cred  am aceleași visuri de când mă știu și sigur aceleași pasiuni: muzica și sportul. Sunt la fel de dornică de călătorii și de a descoperi locuri  și lucruri noi, și aș mai enumera.  Dacă tot ai pomenit 24, atunci eram însărcinată cu Maria, al doilea copil. Acum există acea maturitate pe care o câștigi în urma experiențelor cumulate  până azi.

ADVERTISEMENT

Ideea mea e următoarea: chiar dacă uneori luam o pauză în lungul drum al carierei mele, cu voia mea sau cumva obligată de situații,  nu m-am oprit niciodată din a crede că voi ajunge acolo unde vreau.

Care simți că este cea mai mare realizare a ta de până acum?

– Copiii și nepoții, ei sunt cea mai importantă realizare a mea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am și tot ce voi avea.

Ce nu știe lumea despre tine?

– O să-ți spun ceva ce sigur nu știe lumea: nu am și nu am avut niciodată superstiții.

“Mi-am iertat toate greșelile”

Dacă te-ai întâlni astăzi cu Nicola cea mică, ce i-ai spune, ce sfaturi i-ai da?

– Dacă m-aș întâlni cu mine mică? Lol, noroc că am imaginație. Atunci eram doar Nicoleta. I-aș spune că sunt tare mândră de ea și de alegerile pe care le-a făcut. Pentru Nicoleta, prima mare decizie pe care a luat-o a fost în clasa a doua, din ambiția ei de a-și urma visul de a cânta, apoi în orice voia să facă.

De asemenea i-aș spune că i-am iertat  greșelile că na, mai facem și d-astea, este normal să ne maturizăm greșind, aș lua-o în brațe și i-aș spune că o iubesc și îi mulțumesc. Nu am avut niciodată o problemă cu Nicoleta  sau Nicola mică. Era foarte mișto.

ADVERTISEMENT