Life

Cântăreața Nicola și fostul soț încă își trimit mesaje la 17 ani de la divorț. Ce își spun cei doi

Cântăreața Nicola și fostul soț încă își trimit mesaje la 17 ani de la divorț. Despre ce subiecte mai vorbesc cei doi în schimburile de mesaje.
11.11.2022 | 09:13
Cantareata Nicola si fostul sot inca isi trimit mesaje la 17 ani de la divort Ce isi spun cei doi
Cântăreața Nicola și fostul soț încă își trimit mesaje la 17 ani de la divorț. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Nicola și fostul ei soț încă țin legătura la 17 ani de la divorț. Ce își scriu cei doi în mesajele de pe telefon.

Cântăreața Nicola și fostul soț încă își trimit mesaje la 17 ani de la divorț

Cântăreața Nicola și fostul ei partener de viață au dezvăluit că încă vorbesc prin mesaje deși au trecut 17 ani de la momentul în care au divorțat. Cel care a făcut lumină în acest caz a fost chiar Mihai Alexandru, fostul soț al cântăreței.

ADVERTISEMENT

Acesta a dezvăluit că vorbesc pe la ocaziile speciale și își trimit mesaje de zilelor de naștere, dar și de sărbătorile importante.

Nicola și fostul ei soț trebuie oricum să mai țină legătură pentru că au împreună doi copii.

ADVERTISEMENT

Artista și-a sărbătorit ziua de naștere pe 5 noiembrie, iar fostul soț a recunoscut că i-a transmis toate cele bune cu această ocazie. La fel, și Nicola i-a dat mesaj fostului partener pe 5 octombrie, când și-a sărbătorit el ziua.

„Nicola mi-a scris un mesaj în care mi-a urat ‘La mulți ani!’ și sănătate, ieri a fost și ziua mea de onomastică.

ADVERTISEMENT

Dar și eu fac la fel. I-am urat și eu ‘La mulți ani!’, a fost ziua ei pe 5 noiembrie. Am rămas în relații bune, avem copii împreună”, a declarat Mihai Alexandru, potrivit ego.ro.

Fostul soț al Nicolei se căsătorește a treia oară

Nicola și compozitorul Mihai Alexandru au divorțat în anul 2007. Aceștia au colaborat și din punct de vedere muzical pe parcursul relației lor.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de faimoasa artistă, compozitorul și-a găsit din nou fericirea în brațele Alinei Miola. Cei doi au planuri de căsătorie, dar au fost nevoiți să tot amâne momentul atât de important din viața lor.

Mihai Alexandru și actuala iubită au vrut să își unească destinele încă de acum doi ani, dar planurile le-au fost date peste cap de schimbările sociale prin care am trecut, având în vedere infecțiile de atunci.

”În primăvară, sper să reușim, dar, dacă tot spun, nu se leagă, așa că nu voi anunța data exactă!”, a adăugat Mihai Alexandru.

ADVERTISEMENT