Life

Cântăreața Oana Radu și soțul ei au trecut prin clipe de groază la Bruxelles: ”Vine salvarea… sperăm!”

Cântăreața Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, au trecut prin clipe de groază, la Bruxelles, oraș în care artista urma să susțină un concert.
02.04.2022 | 22:36
Cantareata Oana Radu si sotul ei au trecut prin clipe de groaza la Bruxelles Vine salvarea speram
Oana Radu a trecut prin clipe dificile, la Bruxelles, după ce a rămas blocată în liftul hotelului / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Oana Radu are, de la ridicarea restricțiilor impuse de pandemie, o mulțime de angajamente pentru concerte. Iar dacă, zilele trecute a avut de cântat într-un club din Pitești, a doua zi, de dimineață, a avut avion spre Bruxelles, loc în care a ajuns alături de soțul ei.

Oana Radu și soțul ei, momente de groază, la Bruxelles: ”Dacă îi dau un brânci”

Ajunși obosiți până peste poate la Bruxelles, Oana Radu și soțul și managerul ei, Cătălin Dobrescu au plecat de la aeroport spre hotelul la care erau cazați. Doar că, până să ajungă în cameră, cu bagajele, cei doi s-au trezit sechestrați în lift.

ADVERTISEMENT

Ne-am blocat într-un lift, dar acum vine salvarea… sperăm. În sfârșit, libertate, sperăm! Nu sunt speriată deloc, mi-e foame și somn”, a transmis Oana Radu pe conturile ei de socializare, filmându-se în timp ce a rămas, alături de soțul ei, blocată în lift.

Încercând să îi ridice moralul, Cătălin Dobrescu a început să glumească pe seama situației. Cum să fii speriată cu mine? Dacă îi dau un brânci, sare ușa, dar ne facem de râs pe aici. Mie îmi e de tine că ești nedormită, ești obosită.

ADVERTISEMENT

Nu mă provoca, că îi dau și sare pe aici…”, spunea soțul și managerul cântăreței, umflându-și mușchii bine lucrați la sala de forță, în timp ce, de cealaltă parte a ușii, se auzea cum cineva lucra să îi elibereze din lift.

Oana Radu și soțul ei, bucuroși că au fost eliberați din lift

Evident, drama prin care a trecut artista nu a durat prea mult, iar clipele de groază trăite în liftul hotelului din Bruxelles s-au terminat în momentul în care au ajuns în cameră, eliberați după intervenția specialiștilor. ”Am fost salvați”, a anunțat Oana Radu pe conturile ei de socializare.

ADVERTISEMENT

La câteva ore de la evenimentul neplăcut, după ce s-au odihnit, aflați în mașină, Oana Radu și soțul ei s-au filmat discutând despre cele petrecute în liftul hotelului din Bruxelles. ”Cum te simți că ai scăpat din lift”, întreba Oana Radu, cu ”bateriile încărcate” pentru concertul pe care îl are de susținut  și relaxată după ce trăise momente dificile.

”Mie îmi era de tine, că erai obosită”, i-a replicat Cătălin Dobrescu, iar Oana Radu, încântată de cât este de grijuliu soțul ei când vine vorba de ea, zâmbea satisfăcută.

ADVERTISEMENT

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au căsătorit în 2020

După ce a trecut printr-o adevărată dramă alături de fostul ei iubit care a murit după ce a fost incendiat de un vecin, Oana Radu și-a refăcut viața în compania lui Cătălin Dobrescu. ”Cătălin, pentru mine, a fost salvarea vieții mele. Toată viața mea o să-i mulțumesc”, a povestit Oana Radu în emisiunea În Oglindă făcută de Mihai Ghiță.

Relația celor doi s-a și oficializat în luna august a anului 2020, cei doi ajungând să trăiască o poveste de dragoste după ce Cătălin Dobrescu i-a fost, o bună bucată de vreme, antrenor personal Oanei Radu, în vremea în care cântăreața se chinuia să slăbească.

Acum, cu silueta impecabilă – Oana Radu slăbind peste 50 de kilograme -, cu concerte cărora abia le face față, Oana Radu își mai dorește doar să devină mamă alături de soțul și managerul ei, Cătălin Dobrescu.

ADVERTISEMENT