Life

Cântăreața Olguța Berbec, în doliu! I-a murit socrul! Mesaj sfâșietor în memoria bărbatului

Tragedie fără margini în familia cântăreței Olguța Berbec. Socrul acesteia a încetat din viață. Anunțul a fost făcut de soțul ei, Remus Novac.
04.11.2022 | 17:38
Cantareata Olguta Berbec in doliu Ia murit socrul Mesaj sfasietor in memoria barbatului
Olguța Berbec, în doliu după ce și-a pierdut socrul. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doliu în familia celebrei cântărețe Olguța Berbec. Soțul ei, Remus Novac, și-a pierdut tatăl. Tragicul anunț a fost făcut în urmă cu foarte puțin timp.

Doliu în familia cântăreței Olguța Berbec după ce socrul ei a încetat din viață

Într-o postare pe contul personal de Instagram, Remus Novac a dat vestea tulburătoare. Soțul cântăreței Olguța Berbec a publicat o imagine cu tatăl său, alături de un mesaj sfâșietor.

ADVERTISEMENT

Se pare că Remus Novac și tatăl său au avut o relație extrem de specială, iar bărbatul i-a dăruit fiului său tot ce a avut mai bun pe lume, lucru care face ca pierderea să fie una și mai dificilă.

Deși o să îi ducă dorul, soțul Olguței Berbec speră că tatăl său a ajuns într-o lume mai bună, unde va fi în continuare mândru de el, chiar și de la distanță, așa cum a fost întotdeauna.

ADVERTISEMENT

Mesajul sfâșietor postat de Remus Novac

”Tatu…tu ai fost copilăria mea…ai fost în fiecare seara “Harap Alb”, “Prâslea cel voinic”, “Ursul păcălit de vulpe” sau “Ivan Turbincă”…

Am fost lumina ochilor tăi și mi-ai dăruit tot ce ai avut mai bun pe lume… Acum ai plecat într-o lume mai bună…iar acolo Sus sper să fii la fel de fericit și mândru de mine așa cum ai fost mereu…

ADVERTISEMENT

O să imi fie tare dor de tine Tatule…”, este mesajul cutremurător postat de soțul cântăreței Olguța Berbec, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de R E M U S N O V A C (@remusnovak)

În doar o oră de la publicare, postarea a strâns peste 200 de aprecieri, dar și nenumărate comentarii.

ADVERTISEMENT

Artiști de seamă precum Andreea Voicu, dar și fani ai acestuia i-au transmis condoleanțe, dar și mesaje de încurajare, având în vedere pierderea suferită.

Olguța Berbec, nașa lui Iair, fiul Vlăduței Lupău în schimb, nu a publicat până acum niciun mesaj pe contul personal de socializare, însă cel mai probabil și artista este devastată, având în vedere durerea pe care o trăiește acum soțul ei.

ADVERTISEMENT
Tags: