Life

Cântăreața Ruby a fost reclamată la poliție: „A fost foarte greu”

24.06.2020 | 15:01
Cantareata Ruby a fost reclamata la politie A fost foarte greu
Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cântăreața Ruby a fost reclamată la poliție de vecini din cauza zgomotului cu care i-a obișnuit. Vedeta a povestit peripeția prin care a trecut pe vlogul ei.

Ruby și-a renovat casa cu poliția la ușă: „Problema a venit când am aflat că trebuie să spargem peretele”

Artista și-a renovat una, alta prin casă, iar zgomotul pe care l-a făcut a devenit insuportabil pentru blocatari. Aceștia nu au mai suportat să asculte ciocănitul și zgomotul scos de burghiu, așa că nu au ezitat să sune repede la 112 să o reclame pe vecina lor.

ADVERTISEMENT

„A fost foarte greu, v-am spus 17 etaje, un obiect de 150 kg. Problema mai mare a venit când am aflat că trebuie să spargem peretele de la intrare”, a declarat Ruby.

„Sunt foarte supărați vecinii și administrația că am făcut treaba asta și ne-au reclamat la poliție. Acum aștept să vină Poliția. Au venit doi agenți foarte, foarte drăguți, cărora le mulțumim din suflet pentru înțelegere. Dar uite că sorții nu sunt mereu de partea soartei”, a mai spus îndrăgita vedetă.

ADVERTISEMENT

Iubită pentru naturalețea și spontaneitatea ei. Peste 1,4 milioane urmăritori pe Instagram

Cântăreața Ruby le împărtășește tot ceea ce face fanilor ei. Ieri, vedeta le-a povestit un episod mai puțin plăcut. Și-a dus unul dintre pisoi la veterinar pentru că se îmbolnăvise, fapt pentru care a foarte tare supărată.

La secțiunea Stories de pe Instagram, cântăreața pune momente din tot ce face în fiecare zi, urmăritorii asistând ca la un reality-show personal făcut de cântăreață.

ADVERTISEMENT

Ruby este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Numai pe Instagram numără nu mai puțin de 1,4 milioane de urmăritori.

Pe lângă outfit-urile pe care le prezintă și fotografiile cu multiplele animale de companie pe care le are, vedeta e apreciată pentru naturalețea și umorul spontan, ea fiind prima care râde pe seama ei.

ADVERTISEMENT