Life

Cântăreața Silvana Rîciu a născut! Artista a devenit mamă pentru a treia oară

24.09.2020 | 17:06
Cantareata Silvana Riciu a nascut Artista a devenit mama pentru a treia oara
Silvana Rîciu a născut astăzi. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară Silvana Rîciu a născut! Artista a devenit mamă pentru a treia oară astăzi, 24 septembrie, și a ales deja și un nume pentru fetița ei: Anastasia Maria.

Silvana Rîciu, mamă pentru a treia oară

Silvana a scris pe pagina ei de Facebook despre cât de fericită e, dorind astfel să împărtășească bucuria venirii pe lume a minunăției ei cu fanii.

ADVERTISEMENT

„Astăzi plâng de fericire! Dumnezeu ne-a oferit o minune! Bine ai venit pe lume, Anastasia Maria”, a scris folclorista.

Nașterea Anastasiei a coincis cu un alt evenimente emoționant din viața artistei, căci astăzi este și ziua celeilalte fete, Andrada.

ADVERTISEMENT

„Am foarte multe emoții. Aseara am și plâns pentru că mi-e frică. Astăzi vine pe lume bebelina, când este și ziua Andradei. Sănătoasă să fie, în rest nu contează”, a declarat în această dimineață Silvana, înainte să intre în sala de nașteri, potrivit spynews.ro.

Artista se mândrește cu copiii ei

Pe lângă fetița pe care a născut-o azi, Silvana mai are doi copii frumoși și isteți, o fată și un băiat, cu care se mândrește de fiecare dată când are ocazia.

ADVERTISEMENT

„Doar ei mi-au fost mereu alături, m-au iubit necondiționat și m-au prețuit cu adevărat, s-au străduit să mă facă fericită, să-mi aducă zâmbetul pe buze, să mă bucure. Când am fost fericită au fost fericiți și ei, au iubit și ei, când am fost tristă mi-au alinat sufletul.

Ei sunt copiii mei minunati și ei îmi spun mereu…”cine te iubește cu adevărat rămâne lângă tine o viață”.??? Și chiar așa este… Mami vă va iubi o viață și îmi doresc să rămânem așa uniți toți trei mereu!”, a scris vedeta în urmă cu ceva timp la o fotografie în care își ținea în brațe cei doi copii.

ADVERTISEMENT

Silvana Rîciu este una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe de muzică populară din România. Vedeta este, pe lângă o artistă desăvârșită, o mamă extrem de devotată.

silvana rîciu
Silvana Rîciu, alături de doi din cei trei copii. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT