ADVERTISEMENT
Life

Cântăreața Silvana Rîciu a născut! Artista a devenit mamă pentru a treia oară

Autor: Dan Suta | 24.09.2020 | 17:06
Cântăreața Silvana Rîciu a născut! Artista a devenit mamă pentru a treia oară
Silvana Rîciu a născut astăzi. Foto: Instagram

Cântăreața de muzică populară Silvana Rîciu a născut! Artista a devenit mamă pentru a treia oară astăzi, 24 septembrie, și a ales deja și un nume pentru fetița ei: Anastasia Maria.

ADVERTISEMENT

Silvana Rîciu, mamă pentru a treia oară

Silvana a scris pe pagina ei de Facebook despre cât de fericită e, dorind astfel să împărtășească bucuria venirii pe lume a minunăției ei cu fanii.

„Astăzi plâng de fericire! Dumnezeu ne-a oferit o minune! Bine ai venit pe lume, Anastasia Maria”, a scris folclorista.

Nașterea Anastasiei a coincis cu un alt evenimente emoționant din viața artistei, căci astăzi este și ziua celeilalte fete, Andrada.

ADVERTISEMENT

„Am foarte multe emoții. Aseara am și plâns pentru că mi-e frică. Astăzi vine pe lume bebelina, când este și ziua Andradei. Sănătoasă să fie, în rest nu contează”, a declarat în această dimineață Silvana, înainte să intre în sala de nașteri, potrivit spynews.ro.

Artista se mândrește cu copiii ei

Pe lângă fetița pe care a născut-o azi, Silvana mai are doi copii frumoși și isteți, o fată și un băiat, cu care se mândrește de fiecare dată când are ocazia.

„Doar ei mi-au fost mereu alături, m-au iubit necondiționat și m-au prețuit cu adevărat, s-au străduit să mă facă fericită, să-mi aducă zâmbetul pe buze, să mă bucure. Când am fost fericită au fost fericiți și ei, au iubit și ei, când am fost tristă mi-au alinat sufletul.

ADVERTISEMENT

Ei sunt copiii mei minunati și ei îmi spun mereu…”cine te iubește cu adevărat rămâne lângă tine o viață”.??? Și chiar așa este… Mami vă va iubi o viață și îmi doresc să rămânem așa uniți toți trei mereu!”, a scris vedeta în urmă cu ceva timp la o fotografie în care își ținea în brațe cei doi copii.

Silvana Rîciu este una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe de muzică populară din România. Vedeta este, pe lângă o artistă desăvârșită, o mamă extrem de devotată.

ADVERTISEMENT
silvana rîciu
Silvana Rîciu, alături de doi din cei trei copii. Foto: Facebook
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!