Un cântăreţ de manele a fost înjunghiat în parcarea unui mall de un interlop!

Cantaret manele injunghiat. Un cântăreţ de manele din Arad a fost înjunghiat în parcarea mall-ului Atrium din oraş. El a avut o altercaţie cu un interlop local într-o sală de jocuri de noroc din incinta complexului comercial. Victima este grav rănită fiind supusă unei intervenţii chirurgicale.

Cantaret manele injunghiat. Cântăreţul Ioan Dinescu ar fi jucat câteva ore la un aparat dintr-o sală de jocuri de noroc aflată în Atrium Mall. El ar fi investit aproximativ 1000 de euro în speranţa unui câştig mare, dar interlopul l-ar fi îndepărtat cu forţa pe cântăreţ de la aparat.

”I-a dat câteva palme şi l-a alungat de la aparat. A intervenit un agent de pază şi i-a scos în parcarea din mall, însă acolo cântăreţul a fost înjunghiat în abdomen”, a spus un angajat conform News.ro.

Cantaret manele injunghiat. Agresorul a fost arestat 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Claudia Iuga, a declarat că agresorul a folosit un briceag şi şi-a înjunghiat în abdomen. Agentul de pază a fost rănit tot de lama cuţitului.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Cântăreţul, în vârstă de 38 de ani a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Agentul de pază nu a fost spitalizat. Agresorul, în vârstă de 45 de ani a fost reţinut fiind cunoscut cu antecedente penale.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775