Life

Cântăreț român, în stare critică după un accident de muncă. Adriana Bahmuțeanu a făcut dezvăluirea: “Sunt în stare de șoc”

Un cântăreț român a ajuns în stare critică la spital după un accident de muncă. Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit totul. Ce a spus jurnalista?
19.06.2024 | 17:54
Cantaret roman in stare critica dupa un accident de munca Adriana Bahmuteanu a facut dezvaluirea Sunt in stare de soc
Medicii îi dau șanse minime de supraviețuire artistului. Sursa foto: Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un cântăreț român a căzut de la înălțime de la Centrala de la Cernavodă, luni seară, și acum se află în stare critică la spital. Bărbatul este intubat și ventilat mecanic. Adriana Bahmuțeanu spune că îl cunoaște foarte bine pe interpret și a făcut apel la rugăciune.

Artistul care a căzut de la înălțime de la Centrala de la Cernavodă

La fața locului s-au deplasat echipaje de salvare când s-a produs totul, mai exact un accident de muncă. Medicii sosiți l-au resuscitat vreme de 15 minute pe cântăreț, după care l-au transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Constanța.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre artistul Florin Decuseară. Starea lui ar fi una gravă. Ce făcea la Centrala de la Cernavodă? El lucra acolo ca tehnician, iar la un moment dat s-a aplecat peste o balustradă și a căzut în gol de la 10 metri înălțime.

Comunicatul Poliţiei despre incident

”La data 18 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cernavodă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 17 iunie a.c. un bărbat ar fi căzut de la înălțime în incinta centralei nucleare. Din cercetările efectuate polițiștii au constatat că bărbatul, de 47 de ani, s-ar fi aplecat peste o balustradă și ar fi căzut de la înălțime.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt efectuate în continuare de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cernavodă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitatea și sănătate în muncă”, au transmis polițiștii, într-un comunicat.

Reacţia Nuclearelectrica

“SN Nuclearelectrica SA anunță că în  data de 17 iunie 2024 un angajat al centralei a căzut de la înălțime în spațiile de depozitare ale Unitatii 3 CNE Cernavoda, în timpul desfășurării unor activități de rutină. Angajatul a suferit un politraumatism, iar după intervenția echipajului de răspuns de pe amplasament, angajatul a fost preluat de ambulanță în stare conștientă și transportat la Spitalul Orășenesc Cernavodă.

ADVERTISEMENT

CNE Cernavodă a informat autoritățile competente cu privire la eveniment și a demarat investigațiile în concordanță cu prevederile legale. SN Nuclearelectrica SA își exprimă solidaritatea față de angajatul afectat și familia acestuia. Compania se angajează să ofere tot sprijinul necesar în această perioadă dificilă”, au anunţat oficialii Nuclearelectrica într-un comunicat emis către FANATIK.

Adriana Bahmuțeanu: ”Efectiv sunt în stare de șoc”

Adriana Bahmuțeanu spune că îl cunoaște foarte bine pe solist și nu înțelege cum a ajuns să lucreze și la centrala de unde a căzut în gol. Jurnalista a mărturisit că Florin Decuseară i-a cântat la multe evenimente și, în opinia ei, putea trăi foarte bine și doar din muzică. În același timp, jurnalista crede și că pandemia de coronavirus și-a pus amprenta asupra situației materiale a lui Florin Decuseară. Adriana Bahmuțeanu face apel la rugăciune pentru vindecarea interpretului.

ADVERTISEMENT

”Îmi pare rău că trece prin asta, îi doresc multă sănătate și efectiv sunt în stare de șoc. El este un artist foarte talentat ar fi putut să trăiască doar din muzică. Probabil a dorit să aibă și un loc de muncă sigur, să aibă o carte de muncă, cine știe ce-a fost în viața lui, ce s-a întâmplat.

Îmi pare extrem de rău că trece prin asta și aș vrea să vă rog pe toți cei care îl cunoașteți să facem o rugăciune pentru sănătatea lui, pentru că are nevoie de noi în momentele astea ca să-l susținem, și are nevoie de mâna lui Dumnezeu”, a mai specificat Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu are doar cuvinte de laudă la adresa lui Florin Decuseară. Niciodată nu l-a auzit spunând ceva de rău despre o persoană. De asemenea, îl descrie drept un om bun, care sărea mereu în ajutor și nu ar fi avut puterea de a răni ”nici măcar o muscă…”, a mai subliniat vedeta.

ADVERTISEMENT