Life

Cântăreții care au strălucit la Romanian Music Awards 2022. Marile nume absente de la evenimentul din Vâlcea. Foto

Romanian Music Awards 2022 s-a încheiat, iar vedetele și-au etalat ținutele pe covorul albastru de la Râmnicu Vâlcea. Cele mai captivante apariții
23.09.2022 | 11:22
Cantaretii care au stralucit la Romanian Music Awards 2022 Marile nume absente de la evenimentul din Valcea Foto
Andia, Emilian și Elena Gheorghe, trei dintre artiștii prezenți la Romanian Music Awards. Foto: Instagram/ YouTube
ADVERTISEMENT

Orașul Râmnicu Vâlcea a fost capitala muzicii joi, 22 septembrie! Cei mai buni artiști ai țării au fost premiați în cadrul galei Romanian Music Awards, prezentată de Dorian Popa și Theo Rose.

Elena Gheorghe, în costum alb; Andia, ca o vată de zahăr pe băț!

Dincolo de reprezentațiile de pe scenă și trofeele revendicate, vedetele au luat ochii tuturor și prin felul în care s-au îmbrăcat. FANATIK vă prezintă imagini cu 8 dintre cele mai strălucitoare apariții din cadrul galei RMA 2022!

ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe, premiată pentru cel mai bun live în cadrul galei, a atras privirile tuturor cu o ținută diferită față de cele cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului.

Cântăreața a optat pentru un costum bărbătesc alb, care i-a venit impecabil. Vedeta, la fel ca alți artiști invitați la Vâlcea, a făcut câteva poze pe covorul albastru, etalându-și outfit-ul.

ADVERTISEMENT

Și Connect-R s-a împăcat bine cu moda, nu doar cu vocea, la RMA 2022. Interpretul de muzică pop a preferat o ținută all-black, la care a asortat niște ochelari de soare și un lanț strălucitor la gât. Connect-R a câștigat două premii pentru melodia „Rita”, în colaborare cu Smiley: cea mai bună melodie a anului, respectiv cea mai bună voce masculină.

Theo Rose, cea care a fost și gazda festivalului de muzică, s-a bucurat de recunoașterea eforturilor sale revendicând cel mai râvnit trofeu, cel pentru cea mai bună artistă. Nu a fost singurul! Cântăreața a fost premiată și pentru melodia „De trei zile nu am somn”, cântată împreună cu Emilian.

ADVERTISEMENT

Minelli și-a făcut apariția pregătită parcă pentru un candy-night! Vedeta a purtat în partea de sus o pufoaică roz care a scos-o din mulțime! Nicole Cherry, care a înnebunit România în ultimii ani cu hiturile sale, cel mai de succes fiind „Florile tale”, a ales o rochie cu paiete, cu mâneci lungi.

romanian music awards aparitii
De la stânga la dreapta, de sus în jos: Elena Gheorghe, Connect-R, Theo Rose, Andia, Nicole Cherry, Juno, Lora și Emilian. Foto: Instagram

Lora a făcut un show de zile mari pe scena din Vâlcea

Juno și Emilian, premiați pentru cel mai bun videoclip și cel mai bun featuring, și-au scos costumele de la naftalină. Fostul iubit al lui Jo a ales albul, în timp ce artistul care a cântat cu Theo Rose și-a amintit de pantera roz.

ADVERTISEMENT

Lora, una din cântărețele care a făcut show pe scena de la Râmnicu Vâlcea, a apărut într-o rochie decupată la margini. Creația vestimentară i-a scos în evidență trupul sculptat, aproape perfect!

Marii absenți de la Romanian Music Awards 2022

Au existat, însă, și câteva nume grele ale muzicii absente de la evenimentul din Oltenia. Andra, Smiley, Mario Fresh, Alina Eremia și Antonia au spus „pas” evenimentului. Cel mai probabil, aceștia au avut alte obligații contractuale care s-au suprapus cu acest show.

Absența lui Smiley poate fi motivată de faptul că a fost reprezentat de Connect-R și Juno. Artistul a fost nominalizat pentru featuringurile realizate cu cei doi artiști, „Rita” și „Scumpă foc”. Practic, trofeele câștigate de cei doi sunt și meritul iubitului Ginei Pistol.

Zeci de mii de persoane au fost prezente la Râmnicu Vâlcea aseară, în cel mai tare eveniment de premiere a performanțelor artistice din România. Evenimentul a putut fi urmărit live pe TikTok. Platforma de socializare a fost partenerul oficial al galei. Show-ul a fost transmis și de postul Music Channel.

Show-ul a început la ora 19:00, cu defilările pe covorul albastru, și s-a încheiat undeva după miezul nopții.

ADVERTISEMENT