Life

Cântărețul britanic Ozzy Osbourne, operat de urgență. Soția lui: „Va determina restul vieții sale”

Momente grele pentru Ozzy Osbourne. Artistul britanic trebuie să treacă printr-o operație dificilă, care ar putea determina cum va arăta restul vieții sale, după cum a precizat chiar soția acestuia.
13.06.2022 | 14:36
Cantaretul britanic Ozzy Osbourne operat de urgenta Sotia lui Va determina restul vietii sale
Cântărețul britanic Ozzy Osbourne, operat de urgență. Foto: Colaj Fanatik / Hepta
ADVERTISEMENT

Cântărețul britanic Ozzy Osbourne va suferi o intervenție chirurgicală extrem de importantă în această zi, după cum a spus chiar soția lui, Sharon.

Cântărețul britanic Ozzy Osbourne, operație dificilă

Sharon Osbourne a dezvăluit că va merge la Los Angeles pentru a fi alături de soțul ei, acesta fiind operat în America.

ADVERTISEMENT

Despre această intervenție chirurgicală, soția starului englez spus că va “determina restul vieții sale”.

“Ozzy are o operație foarte importantă luni, iar eu trebuie să fiu acolo. Aceasta va determina cu adevărat restul vieții sale”, a spus Sharon, în cadrul emisiunii britanice The Talk.

ADVERTISEMENT

Ozzy Osbourne suferă de boala Parkinson și în urmă cu trei ani a suferit o căzătură gravă.

Atunci, artistul a dislocat tijele metalice pe care le avea în coloană, după un alt accident foarte urât de quad-bike, petrecut în anul 2003, motiv pentru care trebuia să mai facă o operație.

Ozzy Osbourne, dispărut din ochii publicului din mai

Ozzy Osbourne nu a mai fost văzut în public din luna mai, iar soția lui spunea că abia așteaptă să te întoarcă acasă în Anglia după ce rezolvă cu problemele de sănătate.

ADVERTISEMENT

“Se simte bine, îți transmite dragostea lui. Mai are o operație de făcut și apoi abia așteaptă să se întoarcă acasă”, a spus Sharon fiind întrebată de starea de sănătate a partenerului său de viață în emisiunea Piers Morgan Uncensored de pe TalkTV.

Sharon Osbourne a mărturisit că din cauza problemelor de sănătate ale soțului ei trebuie să aibă mare grijă de el, mai mult decât înainte. Aceasta a specificat că este foarte dificil să aibă grijă de Ozzy Osbourne.

ADVERTISEMENT

“Este foarte dificil, pentru că este combinația dintre Parkinson și accidentul lui, te întrebi: “Care dintre ele este asta? De ce se întâmplă asta? De ce se întâmplă asta?”, a spus ea.

Înainte, cântărețul britanic mărturisea că odată ce a aflat că are boala Parkinson singura lui întrebarea a fost dacă va muri din această cauză.

Mai mult, Ozzy Osbourne a mărturisit că nu știa nimic despre boală în afară de numele acesteia și a mărturisit ca a fost un șoc să afle că are Parkinson.

ADVERTISEMENT