Fotbal international

Cântărețul Ed Sheeran, sponsor la o echipă din Anglia: ”Vor fi vremuri interesante”

06.05.2021 | 16:32
Cantaretul Ed Sheeran sponsor la o echipa din Anglia Vor fi vremuri interesante
ADVERTISEMENT

Celebrul cântăreț Ed Sheeran este un pasionat al fotbalului și a decis să se implice activ la echipa sa de suflet din Anglia urmând a fi noul sponsor al formației Ipswich Town.

Echipa din liga a treia a Angliei este un nume vechi în fotbalul britanic, însă în ultima perioadă nu a ieșit în față. Ultima dată când s-a scris la nivel internațional de Ipswich a fost la începutul anului 2020, atunci când șefii clubului i-au îndemnat pe fani să ”viziteze” un club de dansuri la bară.

ADVERTISEMENT

Ed Sheeran este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, dar în vara anului 2019 el a luat decizia să facă o pauză de 18 luni de la concerte pentru a fi mai aproape de familie, însă această perioadă s-a prelungit din cauza pandemiei de coronavirus.

O echipă din Anglia va fi sponsorizată de Ed Sheeran

Născut în Ipswich în urmă cu 30 de ani, Ed Sheeran a devenit imediat un fan al echipei locale, iar acum când banii nu mai reprezintă o problemă pentru el a decis să sponsorizeze formația din Anglia pe care o susține necondiționat.

ADVERTISEMENT

Clubul a făcut anunțul prin intermediul unui comunicat și a precizat că numele cântărețului va fi prezent pe tricourile oficiale de joc ale echipelor de seniori de la fotbal feminin și masculin.

”Clubul este parte a comunității și acesta este felul prin care îmi arăt susținerea. M-am bucurat întodeauna de vizitele mele la Portman Road și aștept cu nerăbdare să mă întorc acolo imediat ce suporterii vor fi lăsați din nou pe stadioane”, a declarat Ed Sheeran, potrivit site-ului oficial al clubului Ipswich Town.

ADVERTISEMENT

Ipswich va avea avea investitiri din SUA

”Odată cu venirea noilor investitori din Statele Unite ale Americii, vor fi cu siguranță vremuri interesante pentru fanii lui Ipswich, inclusiv pentru mine”, a mai spus îndrăgitul artist.

”Suntem, în mod evident, încântați că Ed a fost de acord să devină sponsorul nostru pe tricouri în sezonul viitor. Am lucrat de-a lungul anilor cu Ed și echipa sa de conducere la diverse inițiative și i-am salutat pe Ed și pe oaspeții săi la Portman Road la mai multe jocuri.

ADVERTISEMENT

El și-a arătat sprijinul pentru orașul său natal în multe feluri și acesta este un alt exemplu în acest sens. Așteptăm cu nerăbdare să-l vedem pe Ed, și pe toți ceilalți susținători, înapoi pe Portman Road în sezonul viitor”, a afirmat și Rosie Richardson, directorul de vânzări al clubului Ipswich Town.

ADVERTISEMENT
Tags: