Life

Cântărețul favorit al lui Cristi Borcea s-a însurat în Italia. Mireasa, adusă cu un Rolls Royce la nuntă. Naș a fost mâna dreaptă a lui Ion Țiriac

Cunoscutul artist italian îndrăgostit nebunește de România s-a căsătorit zilele trecute în țara sa, iar FANATIK vă oferă detalii despre fericitul eveniment din viața muzicanului.
06.09.2022 | 10:17
Cantaretul favorit al lui Cristi Borcea sa insurat in Italia Mireasa adusa cu un Rolls Royce la nunta Nas a fost mana dreapta a lui Ion Tiriac
Cântărețul Giorgio Ciabattoni s-a însurat. Fotografii realizate de Luigi Fedeli
ADVERTISEMENT

Giorgio Ciabattoni, italianul cu suflet de român, un artist de care s-au lipit nume grele ale sportului, a scăpat de burlăcie! Cântărețul, căutat precum pâinea caldă pentru a face atmosferă la petrecerile cu ștaif de la noi, s-a însurat la sfârșitul săptămânii trecute în Italia, iar FANATIK are detalii în exclusivitate despre eveniment.

Giorgio Ciabattoni s-a însurat în Italia. Naș de cununie, mâna dreaptă a lui Ion Țiriac

Cântărețul în vârstă de 50 de ani a ajuns la altar cu aleasa inimii sale, Tamara, în vârstă de 45 de ani. Cu toate că România a devenit a doua sa casă, acesta a pus ochii tot pe o italiancă, ba chiar și nunta a avut loc în țara sa de origine.

ADVERTISEMENT

Fericitul eveniment din viața artistului s-a ținut în San Benedetto del Tronto, la Villa Nicolai. Pentru ședința foto spectaculoasă realizată împreună cu mireasa și ceilalți meseni, Giorgio Ciabattoni a apelat la un prieten din România care și-a pus la dispoziție Rolls Royce-ul în valoare de aproximativ 400.000 de euro!

Giorgio și aleasa inimii sale au decis să facă pasul cel mare după 13 ani de când și-au spus primul „Te iubesc!”. Povestea lor pare desprinsă din cele mai romanțate seriale italiene. Practic, cei doi se cunosc de mici, fiind născuți în același oraș. S-au reîntâlnit în timp, căci așa a decis Cupidon, după 30 de ani. Acum formează o pereche bine sudată, înconjurată de oameni importanți, de prieteni de renume din lumea afacerilor.

ADVERTISEMENT

Unul din nașii de cununie a fost Marius Marian, CEO Țiriac Auto, mâna dreaptă a milionarului Ion Țiriac. Marian conduce una din cele mai mari afaceri ale lui Țiriac și nu a fost singurul invitat cu greutate de la nunta din Italia a lui Ciabattoni. La petrecere au spus „prezent” mai mulți milionari din România.

giorgio ciabattoni
Imagini de la nunta lui Giorgio Ciabattoni cu Tamara. Foto: Luigi Fedeli
Dan Bittman și Adrian Minune se numără printre prietenii lui Ciabattoni

A descoperit România în 1998: „Prima mea prietenă a fost o româncă”

Artistul a reușit să se antureze în cele mai exclusiviste anturaje de la noi prin prisma meseriei sale. În România, cântărețul are recitaluri de luni până duminică, fiind mai solicitat chiar și decât dei mai în vogă maneliști de la noi.

ADVERTISEMENT
Marius Marian (dreapta, în vișiniu), alături de fini, la cununia religioasă

Printre fanii săi se numără Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo considerându-l drept unul dintre cei mai talentați artiști. Ca o notă de culise, Bocea l-a vrut special la nunta lui Nasrin, care a avut loc de curând.

Nunta din Italia a lui Ciabattoni a costat, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, în jur de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Giorgio Ciabattoni a avut câteva apariții importante și la televiziunile de la noi. În urmă cu patru ani, acesta a vorbit despre dragostea pe care o poartă față de țara noastră, într-o intervenție la Antena Stars.

„În 1998 am ajuns în România. La început mi-a plăcut de o domnișoară. Prima prietenă a mea a fost o româncă. Am văzut că muzica italiană mergea foarte bine.

Cânt de șase ani în România și am fost la multe evenimente. Îmi place foarte mult mâncarea, e superbă. Îmi place cel mai mult tochitura cu mămăligă”, povestea în 2018 Giorgio Ciabattoni la Antena Stars.

 

ADVERTISEMENT