Fotbal international

Cântec pentru Virgil van Dijk. Al doilea jucător de la Liverpool după Salah căruia fanii i-au făcut dedicaţie. Video

26.12.2018 | 16:57
Cântec pentru Virgil van Dijk. Uriaşul fundaş olandez e al doilea jucător de la Liverpool cu cântec făcut de fani

Cântec pentru Virgil van Dijk este ultima piesă la modă în oraşul Beatleşilor. Fanii cormoranilor recidivează în mod plăcut. Suporterii lui FC Liverpool i-au făcut mai întîi un cântec golgeterului echipei, internaţionalul egiptean Mohamed Salah. Puternicul fundaş olandez este al doilea jucător din trupa lui Jurgen Klopp care beneficiază de acest favor.

Şi beneficiază pe merit, pentru că dacă Liverpool era pe principiul unui boxer care decide că poate câştiga pentru că loveşte mai puternic şi se duce la atac neglijând complet apărarea, motiv pentru care sezonul trecut a încasat destul de multe goluri pentru o echipă de finala Champions League, în acest sezon influenţa prezenţei lui van Dijkse simte tot mai mult şi mingile care să scuture plasa porţii lui Alisson mult mai puţine.

Cântecul pentru Virgil van Dijk a devenit un hit în puburile din Liverpool

”He’s our centre half / He’s our number 4 / Watch him defend / And watch him score / He can pass the ball / Calm as you like / He’s Virgil Van Dijk / Virgil Van Dijk Este fundaşul nostru central / Este numărul nostru 4 / Priviţi-l apărând / Şi priviţi-l dând gol / Poate să paseze mingea / Calm cum vă place / Este Virgil an Dijk / Virgil Van Dijk” – sună versurile dedicate uriaşului olandez, care este printre cei mai buni fundaşi din Premier League, dacă nu cumva cel mai bun.

Melodia a prins foarte bine nu numai în tribunele de pe Anfield Road. Cântecul poate fi auzit des şi în puburile frecventate de suporterii The Reds, devenind un adevărat hit. Motiv pentru care a învăţat-o inclusiv un nume de legendă al trupei Beatles, Paul McCartney. Virgil van Dijkeste foarte încântat de atenţia acordată, pentru el Liverpool plătind la Southampton nu mai puţin de 74 milioane euro.

Cântec pentru Virgil van Dijk. Olandezul a fost cumpărat de la Southampton pentru suma de 74 milioane euro
Cântec pentru Virgil van Dijk. Olandezul a fost cumpărat de la Southampton