Carousel hot news

“Set” la zero pe fond de oboseală post-cantonament

Pandurii vor juca meciurile de acasă pe stadionul "Municipal" din Turnu Severin din cauza lucrărilor de modernizare a arenei din Tîrgu Jiu. Aşa că tot acolo au disputat ultima partidă de...
05.07.2015 | 10:43
ADVERTISEMENT

Pandurii vor juca meciurile de acasă pe stadionul “Municipal” din Turnu Severin din cauza lucrărilor de modernizare a arenei din Tîrgu Jiu. Aşa că tot acolo au disputat ultima partidă de verificare a verii, cu Olimpia Rîmnicu Sărat, echipă nou-promovată în Liga 3. Pe care au cîştigat-o cu 6-0, prin golurile lui Mihai Răduţ (40, 53), Mihai Roman (60, 61), Rodemis Trifu (64) şi Valentin Munteanu (83 pen.).

Antrenorul Edi Iordănescu a jucat cu: Mingote (46 Stanca) – Unguruşan, Fernandes, Şandru (59 Valentin Munteanu), Momcilovic (62 Grecu) – Mrzljak, Piţian (66 Filippetto), Ciucur (63 Trifu) – Nicoară, Răduţ (66 Khalouta) – M. Roman.

ADVERTISEMENT

DINAMO. Dinu “Vamă”, ADIO “haita”!? “Va fi alt preşedinte!”

”Am avut o primă repriză mai dificilă. Am intrat mai greu în ritm şi am marcat destul de tîrziu, aproape de pauză. Adversarii au fost foarte motivaţi, în timp ce noi am resimţit oboseala de după cantonament. Pînă la ora meciului cu Poli vom avea prospeţimea necesară şi vred că sîntem capabili să ne întoarcem cu puncte de la Timişoara”, a spus Mihai Răduţ, conform prosport.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri