Fotbal intern

Cantonament în Antalya pentru Dinamo. Rednic știe adversarii, dar nu știe pe cine va avea în echipă

23.12.2018 | 16:55
Cantonament in Antalya pentru Dinamo Rednic stie adversarii dar nu stie pe cine va avea in echipa

Odată cu înfrângerea dureroasă de la Giurgiu, partidă terminată cu scorul de 4-1 pentru Astra, cei de la Dinamo au pus capăt meciurilor oficiale din acest an și au intrat în vacanță. Trupa din Ștefan cel Mare își va relua activitatea la începutul lunii viitoare, iar în perioada 11-25 ianuarie dinamoviștii vor avea cantonament în Antalya.

În Turcia, echipa lui Mircea Rednic va avea patru meciuri de disputat, cu adversari destul de interesanți. Prima partidă se va juca împotriva lui Hajduk Split, formație care îl are în componență pe fostul căpitan al lui Dinamo, Steliano Filip, și care a fost eliminată din preliminariile Europa League de cei de la FCSB. De asemenea, „câinii roșii” vor mai avea parte de un duel cu echipa elvețiană Sion, locul 7 din prima ligă elvețiană, vor evolua împotriva lituanienilor de la FK Metalurgs Liepajas și vor încheia cantonamentul pe 23 ianuarie, împotriva lui Dinamo Moscova, echipă aflată în prezent pe locul 11 în prima ligă din Rusia.

Cu cine merge Dinamo în cantonamentul din Antalya

Mircea Rednic și-a stabilit deja programul pentru perioada de iarnă, dar are câteva dileme în ceea ce privește alcătuirea echipei. După înfrângerea de la Giurgiu, în Ștefan cel Mare a fost o ședință destul de importantă. FANATIK a scris că la capătul acestei întâlniri, oficialii „câinilor” le-au cerut lui Giorgios Katsikas, Tomislav Gomelt și Mircea Axente să plece. Aceștia au cerut o sumă de bani importantă pentru a le fi reziliate contractele. Motiv pentru care mai mult ca sigur cei trei fotbaliști se vor prezenta la antrenamentele lui Dinamo la începutul iernii.

De asemenea, un alt jucător de care site-ul nostru a scris că e aproape de despărțirea de Dinamo este Sergiu Hanca. Fotbalistul a ajuns la o înțelegere cu conducerea clubului potrivit căreia va putea pleca în schimbul a 100.000 de euro. Hanca are deja o ofertă din partea echipei lui Gabi Tamaș, Hapoel Haifa.

Victoria cu U Craiova a fost singura bilă albă pentru Dinamo în ultimele luni

Pe lângă cei patru fotbaliști, pe „lista neagră” la Dinamo se mai află și Vlad Olteanu și Daniel Popa. De asemenea, nu mai puțin de șapte jucători au fost maziliți de la „câini”. Este vorba de Danijel Subotic, Teddy Mezague, Gicu Grozav, Kino Delorge, panamezii Armando Cooper și Jaime Penedo și de Andrei Tîrcoveanu.

Cantonamentul lui Dinamo în Antalya:

  • Perioada: 11-25 ianuarie
  • Locație: Antalya, Hotel Papillon Belvile

Meciuri amicale:

  • 13 Ianuarie: Hajduk Split (Croația)
  • 16 Ianuarie: Sion (Elveția)
  • 20 Ianuarie: FK Liepajas Metalurgs (Letonia)
  • 23 Ianuarie: Dinamo Moscova (Rusia)