Fotbal intern

Cantonament în Italia pentru România U21. Decizia luată de Mirel Rădoi înainte de EURO 2019

25.03.2019 | 14:00
Cantonament in Italia pentru Romania U21 Decizia luata de Mirel Radoi inainte de EURO 2019

După ce și-a dus elevii într-un stagiu de pregătire în Spania, Mirel Rădoi a hotărât ca tricolorii mici să efectueze un cantonament în Italia înainte de EURO 2019, turneu care va avea loc în perioada 16 – 30 iunie 2019 în Italia și San Marino.

România U21, cantonament în Italia înainte de EURO 2019

Conform gsp, echipa națională a României U21 se va reuni pe 2 iunie, la Buftea, iar pe 7 iunie va pleca în Italia. Tricolorii mici se vor pregăti timp de o săptămână în stațiunea Bagno di Romagna, conform revistei Raport de Joc. Reprezenativa de tineret se va muta la Forli pe 15 iunie, acolo unde va fi cantonamentul pe durata turneului final.

Elevii lui Mirel Rădoi vor sta la hotelul Miramonti, în stațiunea Bagno di Romagna, acolo unde au fost cazați și ardelenii de la CFR Cluj vara trecută, când campioana României a efectuat un stagiu de pregătire în Italia. Decizia ca echipa națională a România se meargă mai devreme în Italia a fost luată de Mirel Rădoi, selecționerul reprezentativei U21, dar și de Vlad Munteanu, managerul opțional al loturilor de tineret și juniori.

Adrian Rus în timpul unui antrenament susținut în cantonamentul din Spania
Adrian Rus în timpul unui antrenament susținut în cantonamentul din Spania

Hotel de cinci stele pentru România U21

Miramonti Boutique este un hotel de cinci stele din Bagno di Romagna care e situat la o altitudine de 1.230 de metri, cu vedere la orășelul Merano, aflat la 10 kilometri. Elevii lui Mirel Rădoi vor avea la dispoziție un spa gratuit, un restaurant tirolez, piscină cu apă sărată, apă încălzită și camere mari și moderne.

Echipa națională a României U21 se află în grupa C, acolo unde se va duela cu Anglia, Franța și Croația. Primul meci al “tricolorilor” are loc pe 18 iunie, de la ora 19.30, la San Marinp, împotriva Croației. Pe 1 iunie are loc duelul cu Anglia, ora 19.30, la Cesena, iar pe 24 se va juca meciul cu Franța, ora 22.00, tot în Cesena.