Costel Gâlcă s-a hotărât! Universitatea Craiova se va pregăti pentru partea a doua a sezonului din SuperLiga în baza „Ilie Balaci”, nu în Turcia. „Juveții” se vor reuni în cursul zilei de vineri, 3 ianuarie, în Lunca Jiului.
S-a terminat vacanța pentru jucătorii Universității Craiova. Toți „juveții” vor reveni în Cetatea Băniei după sărbătorile de iarnă, care i-au împrăștiat în toate colțurile lumii, și vor relua antrenamentele sub comanda lui Costel Gâlcă.
Lotul Universității Craiova se va reuni vineri în baza „Ilie Balaci” din Lunca Jiului. Formația din Bănie a anunțat oficial pe pagina de Facebook că stagiul de pregătire din această iarnă se va desfășura pe plan local.
Elevii lui Costel Gâlcă vor munci zi de zi în baza de pregătire „Ilie Balaci”. Pe lângă antrenamente, gruparea din Bănie urmează să stabilească și două partide amicale.
„Gata vacanța, urmează reunirea! Știința strigă adunarea vineri în Baza de Pregătire “Ilie Balaci”, antrenamentele pentru partea a doua a sezonului urmând a avea loc pe plan local. Programul meciurilor amicale va fi anunțat ulterior. Forza Știința!”, au scris oltenii.
Într-o intervenție la FANATIK SUPERLIGA, Mihai Rotaru a dezvăluit motivul pentru care oltenii nu vor pleca în Turcia pentru cantonamentul de iarnă. Finanțatorul Universității Craiova a dezvăluit și care erau variantele oltenilor.
„Perioada este foarte scurtă. Vorbim de două săptămâni cu totul. Automat, ai nevoie să stai o săptămână în mediul, temperatura la care vei juca. Practic, îți rămân șapte zile, minus o zi dus-întors, sunt 6 zile rămase! Ai plecat, te-ai întors!
În Turcia ai o problemă de climă în anumite momente. Noi avem backup-ul, dacă vremea este proastă în România, pe 3 seara suntem în charter spre o destinație. Că o fi Antalya, că o fi Spania, că o fi Portugalia, noi vom fi în charter dacă vremea este proastă.
Noi ne vom întoarce pentru a avea acea săptămână de pregătire în condițiile climatice de aici. acă timpul este bun, nici nu are sens să pleci. Pentru ce ai pleca dacă ai timpul bun? Ca să pierzi o zi și jumătate pe drum? Nu am fost noi cei care au inventat asta, ci Farul anul trecut, când au avut un parcurs foarte bun”, spunea Mihai Rotaru.