Fotbal international

Cantonament la Bucureşti pentru echipa lui Mircea Rednic. Cu cine va juca în amicale

04.07.2018 | 16:58
Cantonament la Bucuresti pentru echipa lui Mircea Rednic Cu cine va juca in amicale

Mircea Rednic a devenit al treilea antrenor român din Arabia Saudită, alături de Marius Şumudică şi Daniel Isăilă. După ce a semnat pe doi ani cu Al Faisaly, Rednic s-a pus pe treabă cu noua sa echipă cu care va susţine un cantonament chiar în Bucureşti.

Mircea Rednic şi staff-ul său vor susţine o perioadă de acomodare în Al Majma’ah, pentru ca apoi să vină pe 22 iulie în capitala României pentru a continua antrenamentele. Al Faisaly ar fi venit la Bucureşti pentru pregătire şi dacă formaţia nu era preluată de staff-ul condus de Mircea Rednic. Detaliile au fost stabilite încă de luna trecută, iar Bucureşti a devenit astfel în premieră o destinaţie pentru pregătirea unei echipe străine.

Cu cine va juca echipa lui Mircea Rednic în cantonamentul din Bucureşti

Rămâne de văzut cu cine vor disputa meciuri amicale pentru că Liga 1 începe exact în acel weekend. Se vor afla însă în pregătire formaţiile de Liga 2. Conform transfermarkt.de, gruparea saudită l-a transferat pe atacantul de 28 de ani Diego Calderon, luat de Ismaily, din Egipt, pe care a plătit 1,3 milioane de euro. Din acest sezon, fiecare echipă din Arabia Saudită poate transfera 8 străini.

În sezonul trecut la Al Faisaly a jucat şi Mircea Axente, care între timp a ajuns la Dinamo. El nu s-a acomodat în Arabia Saudită şi a fost lăsat liber de contract în iarnă, când a revenit în Liga 1, la FC Botoşani.

31 de grade Celsius sunt anunţate la Bucureşti în perioada în care Mircea Rednic şi Marian Rada vor veni cu Al Faisaly la Bucureşti, pentru cantonamentul din această vară