S-a dat alarma în Olanda, în oraşul unde este cantonată Steaua

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
03/07/2017, 14:54
S-a dat alarma în Olanda, în oraşul unde este cantonată Steaua GALERIE FOTO

FC Steaua Bucureşti se află în Olanda, în ultimul cantonament al verii înainte de startul Ligii 1, iar în localitatea în care aceştia se află autorităţile au pornit alarma. Totul a fost însă un exerciţiu.

Totul a fost pentru o simulare de securitate, iar cantonamentul s-a desfăşurat în condiţii normale, jucătorii pregătindu-se fără probleme la Wiesel. Cei de la Steaua au disputat două partide până acum în cadrul acestui stagiu de pregătire din Olanda, cu Team regio, în care s-au impus cu scorul de 7-0, şi cu Oleksandria, scos 1-1.

Cantonament Steaua. In Olanda s-a dat alarma, iar Alibec a revenit (2)

Alibec a revenit la antrenamente

Denis Alibec a revenit la antrenamentele echipei şi s-a pregătit pentru prima dată alături de colegii săi în cantonament, în Olanda. Atacantul de la FC Steaua Bucureşti ar putea evolua astfel în următorul amical al “roş-albaştrilor”, cu Beveren, de la ora 19:00, programat pentru marţi.

Cum a jucat în cantonament Steaua în ultimul amical (vezi detalii aici): Niţă – Enache, Larie, Bălaşa, Junior Morais – Pintilii (cpt), Ov. Popescu – Man, Budescu, Tănase – Gnohere. În a doua parte au mai intrat Stancioiu, Filip, Tudorie, Pleaşcă, Momcilovic, Jakolis, Achim, Benzar, Teixeira, Grecu şi De Amorim.

Închide ×