ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Titular ANI la rînd, acum e out. “Nu pierdem 50 de cenţi”

Dinamoviştii şi-au propus să înrinerească echipa şi nu ţin cont de nume şi de statutul "victimelor". După Ionel Dănciulescu, un alt "greu" din lotul roş-albilor este pe cale să fie...
Autori: Adrian Dumitru, Mircea Dominte | 03.11.2013 | 10:32
Titular ANI la rînd, acum e out.

Dinamoviştii şi-au propus să înrinerească echipa şi nu ţin cont de nume şi de statutul “victimelor”. După Ionel Dănciulescu, un alt “greu” din lotul roş-albilor este pe cale să fie îndepărtat din echipa lui Flavius Stoican. Constantin Anghelache, preşedintele “cîinilor”, a dat de înţeles că mijlocaşul Cătălin Munteanu va mai reprezenta doar o variantă de “avarie” pe viitor. “Nu am pierdut nici 50 de cenţi cît timp a lipsit Cătălin!”, este declaraţia-şoc oferită, în exclusivitate pentru FANATIK, de către preşedintele lui Dinamo la adresa lui “Cap de Zmeu”.

ADVERTISEMENT

Aflat în recuperare după ce accidentarea suferită la meciul de sezonul trecut, împotriva lui CFR Cluj, Cătălin se chinuie, fiindcă problemele i-au a recidivat în partida din Cupa României cu Sănătatea Cluj. Veteranul a resimţit dureri în zona muşchiului semitendinos şi va rata tot turul de campionat.

“Nu mai e loc de sentimentalisme!”

Conform lui Constantin Anghelache, mijlocaşul de 34 de ani nu mai intră în planurile “haitei”, în locul său preferînd să se mizeze pe fotbalişti tineri, de perspectivă. “Mai stă trei săptămâni din ce ştim, dar oricum nu va fi forţat pentru că are o problemă mai complicată”, a declarat preşedintele dinamovist. Oficialul nu l-a menajat deloc pe mijlocaş. “Cătălin urmează să aibă aceleaşi şanse cu ceilalţi jucători, dar nu ne-a lipsit în această perioadă. Nu am pierdut nici măcar 50 de cenţi de cît timp lipseşte. Fiecare jucător are şansa lui, dar nu mai e loc de sentimentalisme!”, a încheiat Anghelache.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!