Căpat de linie! Ultimii trei jucători şi-au reziliat contractele cu Rapid!

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
01/08/2016, 15:12
Căpat de linie! Ultimii trei jucători şi-au reziliat contractele cu Rapid!

Rapid nu a primit dreptul de a evolua în Liga 1, iar locul alb-vişiniilor a fost luat de ACS Poli Timişoara. Motiv pentru care, în cursul zilei de luni, Raul Costin, Nicolae Vasile şi Iulian Manea, ultimii trei fotbalişti care mai aveau contracte cu giuleştenii, şi-au reziliat contractele.

Dinu Gheorghe, cel care a ocupat funcţia de preşedintele pînă în luna iunie, speră ca Valerii Moraru să nu se dea bătut şi să continue căile de atac pe care le are la dispoziţie. Fostul oficial mai precizat că Rapid nu este încă dilzolvat şi că pe 24 august, situaţia clubului se poate îmbunătăţi.

„E o decizie luată, dar nu s-a terminat. Mai sînt căi de atac şi cred că patronul le va folosi. Societatea încă nu e dizolvată. Pînă nu se va judeca recursul depus de Rapid. Se poate trage linie abia după judecarea acelui recurs pentru faliment, pe 24 august. Se vorbeşte de dizolvare. Care dizolvare? Dizolvarea va începe după ce se încheie procesul de lichidare.

Liga avea în litigiu două adrese: una făcută de acest mare maestru Brihac şi una făcută de Rapid. De ce a aşteptat Brihac pînă în iunie pentru executarea biletelor la ordine şi nu a făcut-o în cele cinci luni de pînă atunci? Ce interes a avut, cine l-a oprit? Azuga Waters a dat mai mulţi bani decît acele bilete la ordin, dar asta e altceva. Brihac spune că e omul legii, foarte bine, să o aplice”, a spus Dinu Gheorghe.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×