Olăroiu îl trimite pe Capello în Premier League! Ce echipă va prelua italianul

Vicentiu Dinescu    Ionut Neamţu   
în Fotbal international
28/03/2018, 08:30
Olăroiu îl trimite pe Capello în Premier League! Ce echipă va prelua italianul

Însă, antrenorul italian nu ar sta foarte mult timp fără un loc de muncă deşi a ajuns la 71 de ani. Conform The Sun, Capello este văzut de bookmakerii britanici ca unul dintre posibilii succesori ai francezului Arsene Wenger la Arsenal Londra.

Fabio Capello are o cotă de 9/1 la o celebră casă de pariuri din Anglia pentru a-l înlocui pe Arsene Wenger. Principalul favorit la preluarea funcţiei de manager pe Emirates este germanul Thomas Tuchel, cu o cotă de 6/4. Pe listă se mai află italianul Carlo Ancelotti, cu o cotă de 12/5, şi francezul Thierry Henry, cu o cotă de 15/2.

Capello se află la Jiangsu din vara lui 2017

Fabio Capello a preluat formaţia Jiangsu Suning în vara anului trecut, dar în acest sezon a înregistrat o victorie şi două înfrângeri în primele trei etape. Italianul a mai pregătit în cariera sa formaţiile AC Milan, Real Madrid, AS Roma, Juventus Torino şi naţionalele Angliei şi Rusiei.

Cotidianul Marca a scris marţi că antrenorul Cosmin Olăroiu este pe cale să revină în fotbal la trei luni de la despărţirea de gruparea Al Ahli Dubai din Emiratele Arabe Unite, primind o ofertă clară din partea clubului chinez Jiangsu Suning.

Închide ×