Life

Capital “Top 100 Femei de Succes”. Surprize majore în clasamentul din acest an. Adelina Pestriţu, printre câştigătoare

11.09.2020 | 14:56
Capital Top 100 Femei de Succes Surprize majore in clasamentul din acest an Adelina Pestritu printre castigatoare
Adelina Pestriţu este printre câștigătoarele din 2020 de la Capital "Top 100 Femei de Succes"
ADVERTISEMENT

Momente de bucurie pentru Adelina Pestrițu. Vedeta a traversat recent clipe mai puțin plăcute, dar în momentul de față are parte de un succes total. Bruneta se numără printre câştigătoarele Capital “Top 100 Femei de Succes”, în ediția din 2020.

Mai exact, fosta prezentatoare de televiziune are toate motivele să se simtă o femeie împlinită. Bruneta a fost inclusă în categoria “Influencere” și datorită activității sale din mediul online, unde este foarte activă.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu deține și un blog prin care le împărtășește altor femei diverse situații din viața personală, alături de trucuri de îngrijire și frumusețe.

Adelina Pestriţu se numără printre câştigătoarele Capital “Top 100 Femei de Succes”. Așa arată clasamentul

Alături de Adelina Pestrițu, o altă câștigătoare din 2020, din “Topul 100 Femei de Succes” mai este și Cristiana Copos.

ADVERTISEMENT

În momentul actual, una din trei companii este condusă de o femeie, iar o mare parte dintre întreprinderile mici şi mijlocii din ţară sunt deţinute de către femei. Exemplele femeilor de succes din Topul Capital ilustrează acest detaliu, având-o în centru și pe cunoscuta brunetă.

Este vorba despre proprietara Ana Pan, ce a fost inclusă în nominalizări la categoria “Afaceri”. Ea deține una dintre cele mai cunoscute și apreciate lanțuri de cofetării-patiserii din România.

ADVERTISEMENT

O altă cunoscută femeie de business din România care a fost nominalizată drept câștigătoare mai este și Maria Manole.

Aceasta este General Manager Talentivity și unul dintre cei mai influenți oameni din comunicare din țara noastră. Acesteia i-a fost înmânat un premiu pentru categoria “Comunicare”. Maria Manole a pus bazele star-sistemului în televiziunea de la noi.

ADVERTISEMENT

Totodată, categoria “Influencere” o avut-o drept câștigătoare detașată pe cunoscuta vedetă de televiziune, antreprenor și femeie de afaceri. Adelina Pestrițu s-a bucurat de premiul pentru categoria respectivă, fiind considerată un reper în conținutul pe care îl postează la nivelul rețelelor sociale.

Capital Top 100 Femei de Succes. Surprize majore în clasamentul din acest an. Adelina Pestriţu, printre câştigătoare
Adelina Pestrițu este una din câștigătoarele ediției din 2020 de la Capital Top 100 Femei de Succes

Ediția din 2020 a “Capital Top 100 Femei de Succes” a fost împărțită în 10 categorii: Afaceri, Management, Justiție, Sport și Spectacol, Medicină, Societate Civilă, Politică, Comunicare, Mass Media și Influencere. De asemenea, există și un Top 10 dedicat expatelor care evoluează în mediul concurențial din România.

Capital Top 100 Femei de Succes este un produs media ce poate fi găsit și la punctele de difuzare a presei, începând din această vineri, pe 11 septembrie 2020.

Personalități din Capital “Top 100 Femei de Succes”, în 2020

Aproximativ 20 de femei manager au fost evidențiate în Top 100 Femei de Succes. Dacă în alți ani această gală avea loc și fizic, fiind organizat un eveniment de marcă pentru acordarea premiilor, în 2020, din pricina contextului de pandemie, acest lucru nu a fost posibil.

În acest top sunt evidențiate femei lider, ce conduc cu o mână foarte sigură afacerile deținute, fiind vorba de diverse industrii, de la cea auto, alimentară, energetică sau a serviciilor, și până la comunicare.

Capital Top 100 Femei de Succes. Surprize majore în clasamentul din acest an. Adelina Pestriţu, printre câştigătoare
Adelina Pestrițu, Maria Manole și Cristiana Copos, printre câștigătoarele de la Capital Top 100 Femei de Succes. Revista se poate achiziționa și-n format fizic de vineri, 11 septembrie 2020

Câștigătoarele au fost selectate dintr-o listă de aproape 200 de femei manager din România, bazat pe performanțele lor în actualele funcții, fiind luată în considerare evoluția profesională.

Femeile regăsite în categoria Management din topul realizat de Capital sunt personaje care au demonstrat că pot face față cu brio în aerul rarefiat al afacerilor de ordinul sutelor de milioane de euro, anual. Veți putea regăsi în poveștile lor știință, talent, inspirație, dar și un echilibru decizional remarcabil.

ADVERTISEMENT