Carousel hot news

EXCLUSIV / Căpitanul Rapidului, aproape de un transfer în SERIE A!

Cristian Săpunaru şi-a încheiat contractul cu Rapid şi este aproape de un transfer în Serie A. Fostul căpitan al giuleştenilor se află în negocieri avansate cu Hellas Verona, unde este dorit...
20.07.2015 | 00:00
EXCLUSIV / Căpitanul Rapidului, aproape de un transfer în SERIE A!

Cristian Săpunaru şi-a încheiat contractul cu Rapid şi este aproape de un transfer în Serie A. Fostul căpitan al giuleştenilor se află în negocieri avansate cu Hellas Verona, unde este dorit de Andrea Mandorlini.

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci! 

Fostul tehnician al CFR-ului a avut o întîlnire cu conducerea clubului şi au vorbit despre transferul lui „Săpun” la fosta campioană a Italiei din 1985. În afară de Verona, de serviciile internaţionalului român s-a interesat şi Bari. La gruparea bianco-rossi director sportiv este Răzvan Zamfir, care vrea să-l transfere pe Săpunaru.

STEAUA. Gigi Becali a mai făcut o ACHIZIŢIE “L-am LUAT deja!”

La Bari joacă şi fostul fundaş al CFR-ului, Ionuţ Rada, care a ajuns în Italia în ianuarie 2015. „Cristi se află în acest moment în Italia, unde are două oferte, de la Verona şi de la Bari. Oferta celor de la Bari este mai bună din punct de vedere financiar. Cred că va alege să joace în Serie A”, a dezvăluit un apropiat al lui Cristian Săpunaru pentru FANATIK.RO.

„Săpun” a fost aproape de Udinese

Căpitanul giuleştenilor a fost aproape de un transfer la Udinese, negocierile au avut loc în luna mai. Italienii au vrut să-l aducă pe Săpunaru şi să-l împrumute la Watford sau Granada.

Românii dezamăgesc în China! O nouă etapă RUŞINOASĂ cu un singur punct obţinut

„Nu am semnat cu Udinese, nu sînt jucătorul celor de la Udinese. Sînt ceva negocieri, dar sub nici o formă nu am semnat cu acea echipă. Voi vedea cînd se va termina campionatul”, recunoştea Săpunaru în mai.

1.250.000 de euro este cota lui Cristian Săpunaru, conform www.transfermarkt.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri