Fotbal intern

Căpitanul Ante Puljic face încă un penalty care o îngroapă pe Dinamo. E deja al patrulea! Video

17.12.2020 | 22:13
Capitanul Ante Puljic face inca un penalty care o ingroapa pe Dinamo E deja al patrulea Video
ADVERTISEMENT

Căpitanul lui Dinamo, Ante Puljic, provoacă pentru a patra oară un penalty în acest sezon, după cele din meciurile de acasă cu UTA, cu Craiova și cu Iași. Croatul o îngroapă pe Dinamo în partida cu CFR Cluj, fiind schimbat la pauză.

După gafa de „cascadorii râsului” a lui Ricardo Grigore la primul gol marcat de CFR Cluj prin Debeljuh, Dinamo a continuat prestația slabă. De data aceasta, chiar căpitanul echipei a semnat sentința dinamoviștilor, după ce a provocat un penalty în urma unui fault la același Debeljuh și transformat cu multă siguranță de Păun.

ADVERTISEMENT

Astfel, CFR Cluj a reușit să rezolve partida chiar după primele 45 de minute și conducea la pauză cu un liniștitor 2-0, chiar dacă a trimis pe teren un prim 11 improvizat.

Faza care îngroapă Dinamo cu CFR Cluj. Căpitanul Ante Pujic o comite din nou

Speranțele lui Dinamo de a egala scorul s-au spulberat în minutul 44 al primei reprize și a picat cum nu se mai poate mai prost pentru gazde, exact înainte de pauză. Și „vinovatul de serviciu” a fost de această dată chiar căpitanul Ante Puljic, care l-a faultat în careu pe Gabriel Debeljuh. Vezi video AICI.

ADVERTISEMENT

Jocul colectiv al lui Dinamo suferă, mai ales împotriva unui advers articulat și cu experiență precum CFR Cluj, iar asta s-a văzut cel mai bine cu campioana, lucru care ar trebui să le dea de gândit celor care cred că Dinamo poate prinde un loc în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1.

Deși venirea lui Dario Bonetti trebuie să dea un imbold măcar moral, Dinamo a arătat pe teren exact ceea ce este: o echipă blazată, cu jucători neplătiți de 4 luni de zile.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat la faza penalty-ului provocat de Ante Puljic cu CFR Cluj

CFR Cluj pornește un atac pozițional, iar Itu îi pasează în careu autorului primului gol al ardelenilor, Gabriel Debeljuh, care este faultat la aproximativ șase metri de poarta adversă.

Deși Puljic a încercat un tackling prin care să respingă mingea și se duce paralel cu piciorul stâng, cu dreptul îl seceră pe croat, care cade pe gazon în urlete, după o mare imprudență a căpitanului croat al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Intrarea putea fi evitată, mai ales că nu era o fază iminentă de gol a celor de la CFR Cluj, deși Debeljuh se afla într-o poziție foarte bună.

Ante Puljic are antedecente, după ce a făcut un penalty în urma căruia Dinamo a pierdut acasă cu UTA. Atunci a fost 1-0 pentru UTA, după acel 11 metri transformat de Ioan Hora.

Și nu este singurul penalty produs de Puljic, care a recidivat apoi și acasă cu Craiova, alt meci pierdut de „câini”. Iar mai recent contra Iașului, în minutele de prelungire, dar acela a fost apărat de Mejia și oricum scorul era 4-1 pentru Dinamo!

ADVERTISEMENT