Fotbal international

Căpitanul Atalantei, Papu Gomez, mărturii din infernul coronavirus: ”Orașul Bergamo e gol. Parcă e un film de groază”

13.03.2020 | 20:35
Capitanul Atalantei Papu Gomez marturii din infernul coronavirus Orasul Bergamo e gol Parca e un film de groaza
ADVERTISEMENT

Italia traversează una dintre cele mai dificile perioade din istoria sa. Este țara din Europa cel mai crunt lovită de epidemia de coronavirus. Zi de zi mor sute de oameni, iar viața în ”Cizmă” a devenit un coșmar. În infernul acestei maladii se află și mulți fotbaliști. Unul dintre ei, căpitanul Atalantei, Papu Gomez, a acceptat să vorbească despre viața din aceste zile.

Papu Gomez, căpitanul Atalantei, mărturii din infernul coronavirus: ”Orașul Bergamo e gol. Parcă e un film de groază”

Recent, Atalanta, probabil cea mai spectaculoasă echipă din Serie A, a făcut un nou meci mare în UEFA Champions League, învingând la Valencia, scor 4-3. Performanța a venit după un 4-1 în tur.

ADVERTISEMENT

Atalanta nu se poate bucura pe deplin de această performanță. Din Spania, jucătorii lui Gian Piero Gasperini au revenit în infernul numit ”Italia”. O țară închisă, o țară lovită fără milă de coronavirus, care își numără zilnic miile de îmbolnăviri și sutele de morți.

Căpitanul echipei din Bergamo, Papu Gomez, un argentinian de 32 de ani, a vorbit în presa din Italia despre realitatea cruntă din această perioadă din Italia.

ADVERTISEMENT

Cu excepția supermarketurilor și a farmaciilor, totul este închis în Italia. Într-o intervenție la Radio Club 94.7, Papu Gomez a descris cum decurge viața în aceste zile din Italia.

”Nu e nimeni pe străzi, toată lumea trebuie să respecte regulile. Singurele locuri deschise sunt supermarketurile, dar poți să cumperi și de pe internet cu livrare la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Pe străzile orașului din Bergamo nu vezi niciun om. Este ca într-un film de groază și nu exagerez deloc când spun asta.

În Bergamo sunt 400 de case în total. Știm că suntem iubiți de fanii noștri, dar trebuie să respectăm legea și să rămânem în case.

ADVERTISEMENT

Situația este foarte complicată. Primim tot felul de vești, însă oamenii trebuie să-și ia măsurile necesare pentru binele lor”, a spus Gomez.

Italia, cea mai lovită țară din Europa 

După China, Italia este țara din lume cel mai crunt lovită de epidemia de coronavirus. În ultimele două săptămâni, noul virus a explodat și a produs mii de victime.

În cifrele oficiale oferite vineri, în Italia s-au înregistrat 1226 de morți, iar numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 17.660.

  • 250 de oameni au murit în Italia în ultimele 24 de ore din cauza coronavirus 
ADVERTISEMENT
Tags: