Sport

Căpitanul FC U Craiova, încrezător înaintea meciului cu Dinamo: ”Va fi o atmosferă de cinci stele”. Video

Etapa a 2-a din Liga 1 se va încheia cu meciul FC U Craiova - Dinamo, iar oltenii speră să obțină primul succes de la revenirea pe prima scenă.
26.07.2021 | 09:33
Capitanul FC U Craiova increzator inaintea meciului cu Dinamo Va fi o atmosfera de cinci stele Video
ADVERTISEMENT

Echipa patronată de Adrian Mititelu a pierdut în runda inaugurală în fața campioanei CFR Cluj, dar a făcut un joc bun și a pus mari probleme în Gruia.

Antrenorul oltenilor, Adrian Mutu, a vorbit despre importanța unui joc cu Dinamo și le-a transmis fotbaliștilor lui că stă în puterea lor să oțină prima victorie din campionat.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu îi sperie pe jucătorii de la FC U Craiova

Deși traversează o perioadă neagră din punct de vedere financiar, Dinamo a reușit să debuteze cu dreptul în noul sezon și a învins FC Voluntari, înscă acest lucru nu-l sperie pe căpitanul FC U Craiova, Dragoș Albu.

”De-abia aștept meciul cu Dinamo, să-i încântăm pe suporteri, iar la final să ne bucurăm împreună de spectacol și de victorie. E primul meu meci contra câinilor ca fotbalist aici, sper să învingem. Cred că va fi o atmosferă de cinci stele.

ADVERTISEMENT

Vom vedea dacă Sorescu va fi inamicul public numărul 1. Eu sper să nu dăm nicio șansă lui Dinamo. Avem un grup unit, o echipă bună, cred că vom arăta și în meci, sper că nu vor fi probleme. Suporterii ne vor da energie, eu sper să-i facem fericiți, contează doar victorie, cele 3 puncte”, a declarat Albu într-o conferință de presă.

Mutu așteaptă o atmosferă superbă

La rândul său, antrenorul Adrian Mutu se așteaptă la o atmosferă senzațională, mai ales că pe lângă numeroșii suporteri ai FC U Craiova la meci sunt așteptați și foarte mulți fani ai ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

”Mă aștept să fie 10.000 de oameni în tribune, cât mai mulți, cred că vor fi două galerii frumoase, fără incidente majore. Vin peste o mie de suporteri de la Dinamo? Foarte bine.

Nu este problema mea câți vin, sper pentru noi și comunitatea din Craiova să fie un spectacol frumos și să învingem”, a declarat tehnicianul nou promovatei.

ADVERTISEMENT

Fanii olteni, show la antrenament

Suporterii FC U Craiova așteaptă cu nerăbdare primul meci al favoriților pe teren propriu de la revenirea în Liga 1. Aceștia au fost prezenți duminică seară la baza de antrenament a echipei și au creat o atmosferă de vis.

Peste 400 de ultrași din Peluza Sud 97 au mers la baza Aripile, acolo unde au cântat și au oferit un adevărat spectacol în timpul antrenamentului ”alb-albaștrilor”, iar imagini au fost postate de Adrian Mutu pe rețelele de socializare.

Jucătorii le-au mulțumit fanilor după finalul ședinței de pregătire pentru susținerea acordată și le-au promis că vor da totul pentru victorie în meciul cu Dinamo, care este programat luni, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT