Fotbal intern

Căpitanul Florin Tănase atacă vestiarul: “De asta putem rata titlul”

19.05.2018 | 14:11
Capitanul Florin Tanase ataca vestiarul De asta putem rata titlul

Căpitanul FCSB, Florin Tănase, recunoaște că echipa are șanse mici să câștige titlul de campioană, dar spune că jucătorii vor da totul până în ultimul minut și vor spera ca CFR Cluj să se încurce cu Viitorul. Tănase a spus că atitudinea fotbaliștilor din unele meciuri i-a îndepărtat de titlu.

Speranţa moare ultima. Avem o mică şansă şi putem profita de un eventual pas greşit al celor de la CFR. Nu suntem la mâna noastră şi e normal să ne gândim că doar cu mult noroc am putea să câştigăm titlul”, a declarat căpitanul Florin Tănase.

Atacantul a mai spus că echipa trebuie să se califice în cupele europene și să nu mai repete greșelile pe care le-a făcut în acest sezon. Sunt foarte multe greşeli, începând de la atitudinea avută în mai multe meciuri. Eu zic că aici a fost problema! Nu a fost presiune pe noi. La FCSB e presiune meci de meci, e presiunea rezultatelor pentru că este cea mai bună echipă din România şi toţi îşi doresc să câştigăm meci de meci. Dar nu a fost o presiune foarte mare.

Căpitanul Florin Tănase crede că Viitorul o poate împiedica pe CFR Cluj

Fost jucător la Viitorul Constanța, Florin Tănase speră ca echipa lui Hagi să facă un meci bun cu CFR și să îi încurce pe clujeni în lupta pentru titlu. “Cu siguranţă vor avea un meci greu cu Viitorul deoarece Viitorul joacă ofensiv, iar ei sunt obligaţi să câştige. Părerea mea e că nu le va fi usor. Am încredere în primul rând în domnul Hagi. Ştiu cum îi motiveaza la fiecare meci. Îşi doreşte să câştige fiecare meci şi va merge să ia toate cele trei puncte, nu să facă un egal.”