Sport

Căpitanul Florin Tănase este primul internațional care s-a întors deja la antrenamentele FCSB. Ce se întâmplă cu restul „tricolorilor”. Exclusiv

În curând, Toni Petrea va avea la dispoziție aproape tot lotul pentru stagiul de pregătire. Internaționalii lui FCSB se întorc din vacanța prelungită, în frunte cu Florin Tănase.
23.06.2022 | 23:43
Capitanul Florin Tanase este primul international care sa intors deja la antrenamentele FCSB Ce se intampla cu restul tricolorilor Exclusiv
Căpitanul Florin Tănase este primul internațional care s-a întors deja la antrenamentele FCSB. Ce se întâmplă cu restul „tricolorilor”. FOTO: Instagram Florin Tănase
ADVERTISEMENT

FCSB s-a întărit în pauza de vară. Vicecampioana a transferat doi fundași centrali, pe Joyskim Dawa, de la FC Botoșani, și pe Rachid Bouehnna, de la CFR Cluj. Ambele mutări au fost anunțate în exclusivitate de FANATIK. Cei doi se pregătesc deja cu Toni Petrea, sub comanda căruia vor ajunge și alți fotbaliști.

Florin Tănase, primul internațional care a revenit din vacanță la antrenamentele lui FCSB. Ce se întâmplă cu ceilalți patru fotbaliști

FANATIK a aflat în exclusivitate că Florin Tănase este primul din cei cinci jucători de la FCSB, convocați de Edi Iordănescu pentru cvadrupla din Liga Națiunilor, care au revenit din vacanță și s-au alăturat lotului roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Căpitanul vicecampioanei a fost prezent la baza din Berceni încă de joi, 23 iunie, pentru a își pune sângele în mișcare, fără să facă însă antrenament cu echipa. În vacanță, golgheterul ultimelor două sezoane de Casa Pariurilor Liga 1 s-a relaxat în „capitala modei”, la Milano, alături de soția sa, Medeea Turcescu.

Din informațiile noastre, restul internaționalilor se vor prezenta la antrenamente începând de luni, 27 iunie. Este vorba despre Ștefan Târnovanu, Octavian Popescu, Darius Olaru și Iulian Cristea.

ADVERTISEMENT

Ultimul nu se va putea pregăti însă normal, dar va continua recuperarea la baza din Berceni, după ce a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior în meciul de la Podgorica, cruntul verdict fiind dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

FCSB s-a reunit pe 14 iunie, atunci când a avut loc și vizita medicală, dar cei cinci internaționali au fost învoiți după perioada de foc prin care au trecut „tricolorii” în Liga Națiunilor. În intervalul 4-14 iunie, reprezentativa de seniori a României a jucat nu mai puțin de patru meciuri oficiale.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii se pregătesc pentru seria de meciuri amicale

Spre deosebire de rivalele la titlu din ultimele două sezoane de Casa Pariurilor Liga 1, Universitatea Craiova și CFR Cluj, FCSB a preferat să se pregătească în România pentru sezonul 2022-2023.

Roș-albaștrii sunt cantonați la Berceni, iar începând se săptămâna viitoare vor începe și meciurile amicale. Primul, pe 29 iunie, cu FC Sf. Gheorghe, reprezentanta Republicii Moldova în Conference League.

ADVERTISEMENT

Programul amicalelor lui FCSB

  • FCSB – FC Sfântul Gheorghe (29 iunie)
  • FCSB – Zimbru Chişinău (2 iulie)
  • FCSB – CS Mioveni (6 iulie)
  • FCSB – Oţelul Galaţi (9 iulie)

„Nu puteam refuza propunerea lui Mihai Stoica. Sper să fie un spectacol frumos la Galați și un stadion plin”, a declarat Dorinel Munteanu, la Sport Total FM, despre amicalul pe care Oțelul îl va juca pe 9 iulie, acasă, cu FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să termine campionatul mai sus decât Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT