Fotbal international

Căpitanul Islandei, mândru de tinerii „vikingi”, după meciul cu El Salvador: „Cei mai mulți dintre ei au confirmat. Au trecut testul!”

20.01.2020 | 12:45
Capitanul Islandei mandru de tinerii vikingi dupa meciul cu El Salvador Cei mai multi dintre ei au confirmat Au trecut testul
ADVERTISEMENT

Kari Arnason a fost căpitanul Islandei la meciurile amicale disputate împotriva Canadei (1-0) și a statului El Salvador (1-0), fiind foarte mândru de tinerii care au debutat pentru selecționata lui Erik Hamren.

Căpitanul Islandei, mândru de tinerii care au debutat în selecționata lui Erik Hamren

Kari Arnason, căpitanul naționalei Islandei, a fost mulțumit de tinerii care au debutat la națională și consideră că mulți dintre aceștia au trecut testul și vor deveni oameni de bază în viitor, în echipa nordicilor.

ADVERTISEMENT

„Tinerii noștri s-au descurcat de minune. Cei mai mulți dintre ei au trecut testul. Cu siguranță ne vor ajuta mult în viitor!”, a fost declarația lui Kari Arnason, imediat după partida amicală cu El Salvador.

  • 37 de ani a împlinit Kari Arnason pe 13 octombrie

Golul victoriei a fost înscris de elevul lui Costel Gâlcă

Unicul gol al meciului a fost înscris de Kjartan Finnbogason, elevul lui Costel Gâlcă de la Vejle Boldklub, formație din liga a doua daneză.

ADVERTISEMENT

Pentru amicalele cu El Salvador și Canada, islandezii nu i-au avut la dispoziție pe starurile care evoluează în campionatele de top ale Europei, dar chiar și așa s-au descurcat bine.

Gylfi Sigurdsson, mijlocașul lui Everton, nu a fost prezent la meciurile amicale disputate de naționala țării sale, însă nu are o situație foarte bună nici la echipa de club, acolo unde Carlo Ancelotti l-a lăsat în afara lotului în ultima etapă din Premier League.

ADVERTISEMENT

Sigurddson se află în conflict cu tehnicianul italian, după ce s-a enervat și a întrecut măsura în vestiar față de colegii săi, în urma înfrângerii cu Liverpool din Cupa Angliei (0-1). Mijlocașul islandez le-a reproșat colegilor că este inadmisibil să piardă cu o echipă a „cormoranilor” compusă din mulți puști.

În urma celor întâmplate, conducerea lui Everton se gândește serios să îl dea afară pe fotbalistul pentru care au achitat suma de 50.000.000 de euro în anul 2017.

ADVERTISEMENT
  • 28.000.000 de euro este cota de piață a lui Gylfi Sigurdsson, conform transfermarkt.com