Premier League

Căpitanul Islandei va fi dat afară de Carlo Ancelotti! Gylfi Sigurdsson a făcut scandal în vestiar după înfrângerea lui Everton cu Liverpool

08.01.2020 | 10:49
Capitanul Islandei va fi dat afara de Carlo Ancelotti Gylfi Sigurdsson a facut scandal in vestiar dupa infrangerea lui Everton cu Liverpool
ADVERTISEMENT

Gylfi Sigurdsson, căpitanul naționalei Islandei, a reușit să-l supere pe Carlo Ancelotti, după înfrângerea suferită de Everton cu Liverpool din Cupa Angliei (0-1). Sigurdsson a făcut scandal în vestiar, fiind nemulțumit de jocul coechipierilor săi.

Carlo Ancelotti vrea să îl dea afară pe Gylfi Sigurdsson

Carlo Ancelotti s-a supărat pe Gylfi Sigurdsson și vrea să îl dea afară de la Everton, după ce căpitanul naționalei Islandei a făcut scandal în vestiar. Înfrângerea cu Liverpool l-a enervat pe nordic, care și-a acuzat coechipierii de lipsă de profesionalism, mai ales în condițiile în care „cormoranii” au jucat cu mai mulți puști.

ADVERTISEMENT

Gylfi Sigurdsson a ajuns la Everton în 2017 de la Swansea, în schimbul sumei de 50.000.000 de euro. Din păcate, mijlocașul care a trecut de-a lungul carierei și la Tottenham a ajuns să fie considerat de fanii „caramelelor” unul dintre „țepele” clubului, alături de Theo Walcott, Cenk Tosun și Morgan Schneiderlin.

Sigurdsson mai are încă 18 luni din înțelegerea cu Everton, iar șefii clubului ar fi dispuși să renunțe mai devreme la serviciile lui și din cauza salariului mare pe care îl încasează (5.000.000 de euro pe an).

ADVERTISEMENT
  • 30 de ani a împlinit Gylfi Sigurdsson pe 8 septembrie

Gylfi Sigurdsson, principalul pericol al României

Naționala României va juca barajul pentru EURO 2020 împotriva Islandei, iar cel mai periculos fotbalist al nordicilor este chiar Gylfi Sigurdsson. Mijlocașul lui Everton este principalul executant al loviturilor libere și este cunoscut pentru golurile sale marcate în Premier League.

În campania de calificări pentru Campionatul European din 2020, Sigurdsson a marcat două goluri și a reușit să dea o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon din Premier League, Gylfi Sigurdsson a înscris un gol și a dat o pasă decisivă în 20 de meciuri.

De-a lungul timpului, Gylfi Sigurdsson a fost desemnat în cinci rânduri jucătorul islandez al anului (2010, 2012, 2013, 2014 și 2015).

ADVERTISEMENT
  • 28.000.000 de euro este cota de piață a lui Gylfi Sigurdsson, conform transfermarkt.com