Sport

Căpitanul lui CSA Steaua l-a ironizat pe Gigi Becali. Ce mesaj i-a transmis patronului FCSB

CSA Steaua e la 90 de minute de promovarea în Liga 2, după victoria, 2-0 cu CS Afumați. Euforia succesului i-a dat curaj căpitanului Valentin Bărbulescu.
22.05.2021 | 22:49
Capitanul lui CSA Steaua la ironizat pe Gigi Becali Ce mesaj ia transmis patronului FCSB
ADVERTISEMENT

Liderul din teren al lui CSA Steaua nu a ezitat să-l ironizeze pe Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, după victoria obținută în faţa celor de la CS Afumaţi.

Succesul ”militarilor” în disputa cu CS Afumați îi transformă în favoriți la accederea în eșalonul secund, în ciuda opoziției pe care a încercat-o patronul FCSB-ului care a trimis jucători de la prima echipă, la satelitul din Liga 3, la meciurile cu CSA.

ADVERTISEMENT

Valentin Bărbulescu: ”Când alergi după doi iepuri nu prinzi niciunul”

Disputa dintre Gigi Becali și juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Florin Talpan, l-a făcut pe patronul FCSB să-şi dorească să blocheze formaţia militară în drumul spre Liga 2.

Pentru a îngreuna cât mai mult îndeplinirea obiectivului ”militarilor”, promovarea în Liga 2, Becali a ordonat ca mai mulți jucători de bază ai FCSB să evolueze și în Liga 3, în meciurile contra celor de la CSA.

ADVERTISEMENT

Încercările disperate de a învinge echipa CSA-ului nu au avut finalitatea pe care și-o dorea patronul roș-albaștrilor din Liga 1. În turul campionatului FCSB II a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu CSA, iar returul s-a terminat remiză, 1-1.

”Nu știu dacă mai putem rata promovarea. Nu e bine să vorbim. Suntem foarte motivați, determinați. Suntem la 90 de minute de promovare. Trebuie să rămânem la fel de concentrați. Nu trebuie să intrăm în meciul retur ca și cum am fi promovați.

ADVERTISEMENT

E frumos să visezi. Noi când am venit acum doi ani aici, am avut un obiectiv. Să ajungem în Liga a 2-a din Liga a 4-a. Dacă vă aduceți aminte la meciul retur din prima etapă, am spus că în viață, când alergi după doi iepuri nu prinzi niciunul. Se pare că am avut dreptate”, a spus Valentin Bărbulescu, la finalul meciului cu CS Afumați, trimițând săgeți către Gigi Becali a cărui echipe, FCSB și FCSB II, au ratat titlul în Liga 1, respectiv promovarea în Liga 2.

FCSB, eșec pe toate planurile

Gigi Becali poate spune, fără să greșească prea mult, că sezonul 2020-2021 a fost un eșec pe toate planurile. Eliminați încă din primele tururi ale Ligii Europa, roș-albaștrii s-au axat pe câștigarea campionatului.

ADVERTISEMENT

Totul părea să meargă în direcția dorită de patronul Becali, însă au apărut accidentările unor jucători importanți și jocul trupei lui Toni Petrea a început să scârțâie.

Desele intervenții ale lui Becali în alcătuirea formulei de joc l-au determinat pe Petrea să nu-și mai dorească o eventuală prelungire a angajamentului.

În Liga 1, FCSB a pierdut în cele din urmă lupta cu CFR Cluj. Din Cupa României roș-albaștrii au fost scoși de rivala Dinamo, iar în Liga 3, cealaltă mare rivală, CSA Steaua și-a adjudecat fără probleme duelul de la distanță cu vedetele lui Becali de la echipa secundă.

O singură satisfacție are Gigi Becali la capătul acestui sezon. Faptul că l-a transferat pe Dennis Man în Italia, la Parma, pentru o sumă record în fotbalul românesc, 13 milioane de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!    
ADVERTISEMENT