ADVERTISEMENT
Sport

Căpitanul lui Dinamo sună adunarea înaintea meciului cu Sporting: “Nu mai avem timp de plâns!”. Exclusiv

Autor: Marian Popovici | 20.10.2020 | 13:48
Căpitanul lui Dinamo sună adunarea înaintea meciului cu Sporting:
Căpitanul lui Dinamo sună adunarea înaintea meciului cu Sporting: "Nu mai avem timp de plâns!". Sursa: sportpictures.ro

Dinamo joacă împotriva lui Sporting în primul meci din EHF European League, marți, de la ora 19:45. “Dulăii” vor să câștige al treilea meci disputat în acest an cu Sporting, precedentele două fiind în play-off-ul pentru optimile Champions League. 

ADVERTISEMENT

“Dulăii” se confruntă cu probleme legate de coronavirus, antrenorul Constantin Ștefan și trei jucători, Andrei Lazăr, Răzvan Gavriloaia și Jakov Vrankovici, sunt infectați cu COVID-19. Însă cu toate acestea, dinamoviștii rămân optimiști.

Dinamo n-a fost invitată în această ediție din Champions League, deși a fost neînvinsă în ediția trecută, anulată înainte de faza optimilor. În schimb, elevii lui Constantin Ștefan s-au calificat direct în grupele European League.

ADVERTISEMENT

Căpitanul lui Dinamo sună adunarea înaintea meciului cu Sporting!

Căpitanul Dan Savenco a vorbit pentru FANATIK despre confruntarea din EHF European League cu Sporting Lisabona, spunând că misiunea echipei va fi una grea, în condițiile în care nu vor avea nici aportul fanilor din tribune:

“Nimeni nu își dorește acest lucru, să jucăm fără fani, dar asta este situația. Ei ne vor încuraja din fața televizorului. Trebuie să ne facem treaba pe parchet. Știm Sporting Lisabona, ne întâlnim pentru al treilea an la rând. 

ADVERTISEMENT

Este o altă competiție, poate o să spun un clișeu, dar meciul acesta nu va semăna cu celelalte. Cei de la Sporting sunt pregătiți de luptă. Au venit de ieri la București (n.r. duminică) și vor avea două zile de odihnă. Vor da totul pe teren să câștige. 

“Grupa asta este mai puternică decât cea de anul trecut în Champions League”

Deja nu mai trebuie să ne gândim la Champions League. Trebuie să uităm de asta și să ne concentrăm pe noua competiție. A fost un moment dureros, nu doar pentru noi ci și pentru suporterii acestei echipe care voiau să o vadă în grupele Champions League. Nu prea mai avem timp de plâns. 

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne concentrăm pe noua competiție pentru că este una foarte puternică. Nu știu dacă putem să ne gândim clar la un obiectiv. Noi vrem să facem performanțe mai mari de la an la an.

EHF European League este sub Champions League mai mult pe foaie pentru că, dacă ne uităm la grupa asta, este mai puternică decât cea de anul trecut în Champions League”, a spus Savenco pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Faptul că antrenorul Constantin Ștefan va lipsi de pe banca tehnică și Lazăr, Gavriloaia și Vrankovici nu vor putea evolua, le va face misiunea mai grea “dulăilor”, care sunt într-o grupă cu Nimes, Tatran Presov, Fuchse Berlin, Sporting Lisabona și Kristianstad.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1