Căpitanul lui PSG, atac violent la adresa arbitrilor după eliminarea din Champions League! ”Este o rușine să dai un asemenea penalty în ultimul minut”

Traian Terzian   
in Champions League
07/03/2019, 11:11
Căpitanul lui PSG, atac violent la adresa arbitrilor după eliminarea din Champions League! ”Este o rușine să dai un asemenea penalty în ultimul minut” GALERIE FOTO
Căpitanul echipei PSG, Thiago Silva, a lansat un atac violent la adresa arbitrilor după eliminarea din optimile de finală ale Champions League

Căpitanul echipei PSG, Thiago Silva, a lansat un atac violent la adresa arbitrilor după eliminarea din optimile de finală ale Champions League. Brazilianul este nemulțumit de penalty-ul acordat de slovenul Damir Skomina pentru Manchester United în minutele de prelungire, pentru un henț în careu comis de Presnel Kimpembe, și care a adus calificarea formației engleze în sferturile competiției.

Căpitanul lui PSG, atac violent la adresa arbitrilor după eliminarea din Champions League

”Nu am apucat să văd reluările, dar să day penalty… Arbitrul mi-a spus că sunt trei oameni la sistemul video și toți au fost de acord că este penalty. Este o rușine că s-a dat acest penalty cu un minut înainte de final. Nu am avut timp să reacționăm, deși ar fi trebui să avem o altă atitudine în celelalte 90 de minute de joc”, a fost atacul violent al căpitanului lui PSG la adresa brigăzii de arbitri după eliminarea din Champions League.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

”Este o rușine ce s-a întâmplat. Am jucat bine în meciul tur, dar aici, acasă, nu am făcut lucrurile pe care le stabilisem. Încă odată ne oprim în optimile Champions League și este o rușine, dar acesta este fotbalul. Am muncit din greu pentru acest meci, dar azi nimic nu a funcționat. Le cerem scuze suporterilor, este greu să le explicăm acest eșec”, a declarat Thiago Silva la finalul întâlnirii, conform cotidianului Le Parisien.

Momentul în care Presnel Kimpembe comite henț în careu la meciul PSG - Manchester United
Momentul în care Presnel Kimpembe comite henț în careu la meciul PSG – Manchester United

Balaj consideră că a fost penalty clar

Supertarul brazilian Neymar a fost prezent în tribunele stadionului Parc des Princes, el neputând juca în meciul de miercuri seară din cauza unei accidentări. La finalul jocului, atacantul lui Paris Saint-Germain a avut un discurs dur la adresa arbitrilor considerând că Manchester United a primit un penalty gratuit în minutele de prelungire prin care a câștigat cu 3-1 și s-a calificat în sferturile de finală ale Champions League.

Deși francezii sunt extrem de virulenți în urma acelei decizii, fostul arbitru Cristian Balaj consideră că faza a fost una ușoară, iar penalty-ul este clar: ”Indiferent de minut, indiferent de meci, regulamentul este acelaşi. Modul în care îşi ţine mâna de corp nu face decât să îşi mărească suprafaţa corpului şi se acordă lovitură liberă directă, sau, în cazul de faţă, penalty. 10 arbitri din 10 trebuiau să acorde penalty. Curaj înseamnă dacă nu ai VAR. Dacă ai VAR, este foarte clar. Este uşor de decis la această fază”.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×