Sport

Căpitanul lui Spartak Moscova, filmat de soție în saună alături de o prostituată. Video

22.09.2018 | 21:44
Capitanul lui Spartak Moscova filmat de sotie in sauna alaturi de o prostituata Video

 Denis Glushakov (31 ani), căpitanul echipei Spartak Moscova, a fost filmat de soția sa chiar în timp ce se afla la saună, dar nu oricum, ci împreună cu o prostituată.

Imaginile au ajuns ulterior pe internet, iar Glushakov se află într-o postură complicată. Jucătorul lui Spartak este extrem de cunoscut în Rusia, având și 57 de selecții la echipa națională, pentru care nu a prins însă lotul final pentru CM 2018.

Glushakov nu a evoluat nici joi în Europa League după ce a dat like la o postare pe Instagram în care antrenorul echipei era ironizat de un actor.

Căpitanul lui Spartak Moscova, filmat de soție alături de o prostituată

Daria, nevasta lui Glushavkov a oferit și detalii: „Erau la masă, stăteau împreună, celebrau cu vin și fructe. Ea stătea pe piciorul lui, iar el avea doar un prosop”

Avocatul fotbalistului a venit însă cu o altă versiune: „Denis și nevasta sa nu mai locuiesc împreună de șase luni. Acuzațiile și imaginile pe care le-a surprins sunt nefondata. Kristina, nu este o prostituată, ci o prietenă din copilărie. E clar că Daria a făcut totul intențional pentru a ieși în avantaj în procesul de divorț. Sună bine această poveste”

Nevasta lui Glushakov a continut acest război mediatic și i-a transmis avocatului că ea și soțul său au fost împreună la ceremonia de deschide a Campionatului Mondial, ce a avut loc în 14 iunie.

Denis Glushakov joacă la Spartak Moscova din 2013, devenind repede un om de bază în echipă și ulterior căpitan. A câștigat titlul național și Cupa Rusiei în 2017. Între 2005 și 2013 a evoluat pentru una dintre rivalele lui Spartak, Lokomotiv Moscova, iar la juniori s-a lansat la Academia lui ȚSKA Moscova.

Deși este mijlocaș defensiv la bază, Glushakov apare deseori la finalizare, având 12 sezoane consecutive cu minimum un gol marcat. Pentru Spartak Moscova a marcat 20 de goluri în 148 de partide.

Are cinci goluri și la echipa națională, în 57 de selecții. Unchiul său, Valeri Glushakov, a fost de asemenea fotbalist profesionist și și-a început cariera chiar la Spartak.

Tags: