Fotbal international

Căpitanul naționalei din Peru va rata Cupa Mondială! A fost suspendat 14 luni

Autor: Traian Terzian | 14.05.2018 | 22:42
Căpitanul naționalei din Peru va rata Cupa Mondială! A fost suspendat 14 luni
Căpitanul naționalei din Peru, Paolo Guerrero, a fost suspendat 14 luni de TAS și va rata Cupa Mondială din Rusia

Căpitanul naționalei din Peru, Paolo Guerrero, va rata turneul final al Cupei Mondiale din Rusia, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a mărit, luni, suspendarea la 14 luni, informează larepublica.pe.

Guerrero, a fost audiat, la începutul lunii, de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv, după suspendarea în urma unui control antidoping cu rezultat ”anormal”, efectuat la 5 octombrie 2017, la un meci al naţionalei peruane cu Argentina.

Peru nu a mai jucat la Cupa Mondială din 1982

Agenţia Mondială Antidoping (WADA) a cerut, la 19 februarie, o suspendare pentru cel puţin un an împotriva lui Guerrero, depistat pozitiv cu un metabolit de cocaină, o substanţă interzisă.

Atacantul lui Flamengo, în vârstă de 33 de ani, urma să participe pentru prima dată la un turneul final al Cupei Mondiale. Paolo Guerrero a marcat 32 de goluri în 86 de meciuri jucate pentru naționala sud-americană.

Echipa națională din Peru va participa pentru a cincea oară la un turneul final al Cupei Mondiale, după cele din 1930, 1970, 1978 și 1982. Cea mai bună performanșă a înregistrat-o la Mexico ’70, când a ajuns în sferturile de finală unde a fost eliminată viitoarea campioană mondială, Brazilia.

Peru este în grupa C la Cupa Mondială din Rusia, alături de reprezentativele din Franța, Australia și Danemarca.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!