Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Căpitanul Nicolae Stanciu i-a luat la rost pe fanii naționalei României, după 0-0 cu Bulgaria: „Parcă erau fericiți. Acum ne huiduie?”

Căpitanul naționalei României, Nicolae Stanciu, a dat de pământ cu fanii prezenți pe stadion la amicalul cu Bulgaria, termimat la egalitate, scor 0-0.
05.06.2024 | 00:54
Capitanul Nicolae Stanciu ia luat la rost pe fanii nationalei Romaniei dupa 00 cu Bulgaria Parca erau fericiti Acum ne huiduie
Căpitanul Nicolae Stanciu i-a luat la rost pe fanii naționalei României după 0-0 cu Bulgaria: „Parcă erau fericiți. Acum ne huiduie?” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu a luat foc după România – Bulgaria 0-0. Căpitanul naționalei noastre i-a criticat pe fanii care au huiduit la finalul partidei disputate pe stadionul „Steaua”.

Nicolae Stanciu, acid cu fanii care au huiduit naționala după 0-0 cu Bulgaria: „Ăștia suntem, pe ăștia îi aveți”

România a dezamăgit în penultimul amical de dinaintea Campioantului European, acolo unde a fost repartizată în Grupa E, alături de Ucraina, Slovacia și Belgia. Nicolae Stanciu, căpitanul „tricolorilor” le-a răspuns dur fanilor care au huiduit naționala lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Ne doream să câștigăm, dar cred că cel mai important e că suntem toți sănătoși. Mai avem două săptămâni și mai avem timp să reglăm anumite lucruri.

Să ne facem griji? De ce? Îmi puneți niște întrebări… S-a ratat un penalty? Și eu am ratat, și Dennis. Ne întrebați de griji…

ADVERTISEMENT

În 2016, înainte de EURO, am bătut 5-0 pe Georgia și credeați că vom câștiga Europeanul. Am făcut 0-0, nu am luat gol. E clar că mai sunt lucruri de pus la punct, dar de ce să vă faceți griji? Credeți că e ușor? În primul rând, nu credeați că ne calificăm.

Acum a venit lumea… În afară de copii, pe care i-am salutat, restul au început să huiduie și au plecat imediat după ce s-a fluierat finalul. Acum o lună erau toți fericiți că vin la EURO, nu?

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă sunt așteptări prea mari, dar cum a zis și Vali ‘Ăștia suntem, pe ăștia îi aveți’. Noi mergem la EURO și vă garantez că vom da tot ce avem mai bun. A fost un amical, încă nu a început EURO. Vom ajunge acolo și sperăm să fim cea mai bună versiune a noastră”, a declarat Nicolae Stanciu, după România – Bulgaria 0-0.

„Cei mai mulți dintre români sunt pretențioși”

Astfel, România a rămas fără victorie împotriva Bulgariei de mai bine de peste trei decenii. Ultimul succes al „tricolorilor” cu vecinii noștri datează din 17 mai 1989, în preliminariile Campionatului Mondial. Naționala lui Edi Iordănescu va mai juca un amical înainte de Euro 2024, cu Liechtenstein, vineri, 7 iunie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

„Cei mai mulți dintre români sunt pretențioși. Credeți că noi vrem să nu câștigăm sau să nu facem un european bun? Se întâmplă, sunt meciuri și meciuri.

Mai sunt destule zile până la primul meci. Un Campionat European e diferit. Sunt meciuri mai închise. Gândiți-vă la meciul de deschidere din 2016. Ce echipă avea Franța? Și a câștigat în minutul 90, fără alte ocazii. Un European e diferit. Nu putem să-l comparăm cu acest meci.

La meciul cu Liechtenstein nu mai nicio așteptare. E logic că vreau să fiu încurajat, dar dacă lumea a huiduit după 0-0 cu Bulgaria… Am auzit și altele mult mai rele, nu mă surprinde nimic. Oricum, tot pentru fani jucăm și pe ei îi vom bucura dacă facem un European bun”, a adăugat căpitanul României.

ADVERTISEMENT