Sport

Căpitanul Nicușor Bancu, explicație hilară după înfrângerea cu Zorya: ”Au jucat acasă”

Universitatea Craiova a pierdut prima manșă a întâlnirii cu Zorya Luhansk, iar căpitanul Nicușor Bancu a găsit imediat explicația pentru această înfrângere.
04.08.2022 | 23:09
Capitanul Nicusor Bancu explicatie hilara dupa infrangerea cu Zorya Au jucat acasa
Universitatea Craiova a pierdut prima manșă a întâlnirii cu Zorya Luhansk, iar căpitanul Nicușor Bancu a găsit imediat explicația pentru această înfrângere. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ucrainenii s-au impus cu 1-0, însă calificarea se va juca la returul din Bănie, care este programat săptămâna viitoare.

Explicația lui Nicușor Bancu pentru înfrângerea cu Zorya

Din cauza războiului din Ucraina, Zorya Luhansk a fost nevoită să joace meciul de acasă din Conference League în Polonia, însă Nicușor Bancu a uitat acest lucru și a încercat să explice înfrângerea prin faptul că adversarul a avut avantajul terenului propriu.

ADVERTISEMENT

”După mine, ei au avut posesie mai bună și ocazii mai mari. Îl felicit pe Lazar, am suferit când n-am avut mingea, sperăm ca în meciul retur să reușim să marcăm. Am analizat ce am putut din meciurile lor, ei au fost mult mai buni, au jucat acasă, chiar dacă nu sunt suporterii alături de ei.

Ei au avut prospețimea mult mai mare, noi am încercat să fim agresivi, dar jocul lor de pase ne-a încurcat. Mister ne-a spus că e o echipă bună, care pasează foarte bine, poate au avut poftă de joc după atât timp.

ADVERTISEMENT

Sperăm la retur să ne calificăm, avem șanse, jucăm acasă și trebuie să intrăm serioși la meciul acesta. Ne lipsește golul, nu reușim să marcăm, marcăm prea puțin, dar avem ocazii multe. Cred că trebuie să mai pregătim faza de atac și combinațiile pentru a putea marca mai mult”, a declarat Bancu.

Hanca cere răbdare din partea suporterilor

Mijlocașul Sergiu Hanca continuă să creadă că Universitatea Craiova poate obține calificarea și le cere fanilor să aibă răbdare pentru că sunt câțiva jucători proaspăt veniți și care au nevoie de timp pentru a se integra.

ADVERTISEMENT

”E o echipă bună, care pasează mult. La cum i-am simțit pe teren, cred că avem șanse să întoarcem scorul și să trecem mai departe. Era normal să fie ambițioși, nu au jucat de atâta timp. E o echipă cu calitate, dar eu sunt încrezător că vom merge mai departe.

Puteam să luăm decizii mai bune în unele momente, dar nu mai contează, nu avem nimic de pierdut și obiectivul nostru este calificarea. În ceea ce ne privește pe noi… am întâlnit o echipă bună, dar pe care o putem învinge, absolut!

ADVERTISEMENT

Ei au jucat azi doar din ambiție, din dorința de a juca bine pentru a fi observați și de a pleca la un club în străinătate. Știu că fanii Craiovei nu prea au răbdare, dar e nevoie de timp, suntem câțiva abia veniți și cred că de la săptămână la săptămână vom arăta mult mai bine și ne vom arăta adevărata față”, a spus Hanca.

Antrenorul Laszlo Balint a fost nervos după înfrângerea suferită de Universitatea Craiova în deplasarea din Polonia la meciul cu Zorya, scor 0-1, fiind de părere că jucătorii nu au avut personalitate.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 2,27 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT