Sport

Căpitanul Patriche continuă la Dinamo! Ce salariu va avea fundaşul “câinilor”. Exclusiv

Răzvan Patriche va semna prelungirea contractului cu Dinamo, aşa cum a anunţat într-un interviu pentru FANATIK. Ce salariu va avea fundaşul în sezonul viitor.
01.06.2024 | 12:05
Capitanul Patriche continua la Dinamo Ce salariu va avea fundasul cainilor Exclusiv
Căpitanul Patriche continuă la Dinamo! Ce salariu va avea fundaşul "câinilor". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a reuşit să se salveze de la retrogradare după ce a câştigat cu 2-0 la general “dubla” cu Csikszereda. Echipa lui Zeljko Kopic va continua astfel în SuperLiga, deşi la un moment dat nu le mai dădea nimeni nicio şansă.

Căpitanul Patriche continuă la Dinamo! Ce salariu va avea fundaşul “câinilor”

Aşa cum a anunţat la FANATIK, Răzvan Patriche va continua la Dinamo în sezonul viitor. Din informaţiile noastre, căpitanul în vârstă de 38 de ani va semna prelungirea pe încă un an şi va avea un salariu lunar de 7000 de euro.

ADVERTISEMENT

Patriche a fost utilizat în 33 de meciuri din actuala stagiune, fiind unul dintre jucătorii de bază ai lui Kopic în defensiva “câinilor”. E la Dinamo de la începutul anului 2022 şi a jucat în trei “duble” de baraj în ultimele trei sezoane, două dintre ele câştigate de “alb-roşii”.

Patriche despre Kopic: “E bine că a rămas alături de noi. Sunt convins că vom face lucruri bune împreună”

Răzvan Patriche a declarat pentru FANATIK că Zeljko Kopic e soluţia cea mai bună pentru Dinamo în acest moment şi e sigur că lucrurile se vor schimba începând cu viitorul sezon:

ADVERTISEMENT

“Ce să schimbăm? Probabil că vom avea o altă faţă în sezonul viitor. Putem să facem transferuri din timp, anul trecut am avut acea interdicţie. Cred că vor veni jucători de calitate şi chiar nu cred că vom mai ajunge în situaţia asta.

E un antrenor care cunoaşte echipa. Ştie şi dânsul ce înseamnă Dinamo, ce înseamnă spiritul acestei echipe. A trăit şi el alături de noi momentele astea. E bine că a rămas alături de noi. Sunt convins că vom face lucruri bune împreună”, a spus Patriche pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

“Când nimeni nu ne mai dădea nicio şansă, am profitat de ea şi mă bucur că, până la urmă, s-a terminat cu bine”

Referitor la actualul sezon, Patriche a declarat că a fost un campionat foarte dificil, dar partea bună este că Dinamo a profitat de ultima şansă şi a reuşit să se salveze in extremis:

“A fost un campionat greu, ne aşteptam la mult mai multe, dar din păcate, am început destul de greu. Pe final de campionat ne-am mai revenit şi când nimeni nu ne mai dădea nicio şansă, am profitat de ea şi mă bucur că, până la urmă, s-a terminat cu bine”, a spus Patriche.

ADVERTISEMENT

La Dinamo a început deja curăţenia. Şase jucători au fost puşi pe liber şi este posibil să urmeze şi alte plecări de la echipă. Au rămas liberi de contract: Edgar Ie, Ricardo Grigore, Neluţ Roşu, Goncalo Gregorio, Domagoj Pavičić şi Dani Iglesias.

  • 38 de ani are Răzvan Patriche
  • 7000 de euro este salariul lui Patriche în sezonul viitor
ADVERTISEMENT