Fotbal international

Căpitanul Slaviei Praga nu crede în CFR Cluj: “Celtic va fi adversarul nostru”

05.08.2019 | 14:29
Capitanul Slaviei Praga nu crede in CFR Cluj Celtic va fi adversarul nostru

Milan Skoda, căpitanul Slaviei Praga nu crede în CFR Cluj, posibilul adversar al cehilor în play-off-ul Ligii Campionilor. Luni a avut loc tragerea la sorţi pentru ultimul tur din faza preliminariilor, iar campioana Cehiei se va duela cu formaţia din Gruia sau cu Celtic, echipe care se întâlnesc în turul 3 din UEFA Champions League.

Căpitanul Slaviei Praga nu crede în CFR Cluj: “Sunt mulţumit de tragerea la sorţi”

După tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Campionilor, Milan Skoda, căpitanul Slaviei Praga, s-a declarat mulţumit de viitorul posibil adversar şi a anunţat că nu crede în calificarea lui CFR Cluj.

“Sunt mulţumit de tragerea la sorţi, poate pentru prima oară. Mi-am dorit să jucăm cu Celtic sau CFR Cluj şi mă bucur că lucrurile au ieşit aşa. Meciurile vor fi grele, indiferent de cine se va califica, dar cred că Celtic va fi adversarul nostru”, a declarat Milan Skoda pentru site-ul oficial al clubului.

Mila Skoda, căpitanul Slaviei Praga nu crede în CFR Cluj (sursă foto: hepta.ro)
Mila Skoda, căpitanul Slaviei Praga nu crede în CFR Cluj (sursă foto: hepta.ro)

Antrenorul Slaviei, încântat de tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Campionilor

Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei Praga, s-a arătat încântat de faptul că echipa lui ar putea să o întâlnească pe Celtic în play-off-ul Ligii Campionilor. Cu toate acestea, tehnicianul cehilor a susţinut că FC Copenhaga era un posibil adversar mai facil.

“Dacă Celtic se va califica, ceea ce toţi credem că se va întâmpla, sunt foarte mulţumit. Dintre cele patru posibile adversare, eu mi-am dorit cel mai mult Celtic, cu toate că FC Copehaga părea mai accesibilă. Va fi o atmosferă frumoasă în Scoţia”, a declarat antrenorul Slaviei Praga.

Clujenii sunt speriaţi de Slavia Praga: “E mai tare decât Celtic”

Bogdan Mara a oferit o primă reacţie din rândul conducătorilor lui CFR Cluj. Directorul sportiv al campioanei României a susţinut că Slavia Praga este mai bună decât Celtic, adversara clujenilor în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

“Slavia Praga e mai tare decât Celtic, e o echipă mai grea decât Young Boys Berna. La ce bani a investit în ultima vreme şi la cum a arătat anul trecut în Europa League e o echipă de speriat, dar mai bine vorbim după dubla cu Celtic”, a spus Bogdan Mara la emisiunea Digi Sport Special. CFR Cluj şi Celtic se vor duela miercuri, de la ora 21:00, în prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. Turul se va disputa pe 13 august, la Glasgow, de la ora 21:45. Câştigătoarea acestei duble o va întâlni pe Slavia Praga în play-off-ul UEFA Champions League.

Tags: