Sport

Căpitanul Vlad Chiricheș, încrezător înainte de Macedonia de Nord – România: „E o stare de spirit OK! Trebuie să câștigăm”

Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei, este încrezător înainte de Macedonia de Nord - România.
07.09.2021 | 19:37
Capitanul Vlad Chiriches increzator inainte de Macedonia de Nord  Romania E o stare de spirit OK Trebuie sa castigam
ADVERTISEMENT

Fundașul naționalei spune că starea de spirit în lotul tricolorilor este una bună, deși Ianis Hagi s-a îmbolnăvit de COVID-19 și va rata partida de la Skopje.

Vlad Chiricheș consideră că macedonenii au pierdut un jucător valoros prin retragerea lui Goran Pandev, legenda fotbalului din Macedonia de Nord, care a jucat ultimele meciuri pentru țara sa la EURO 2020, unde a și marcat.

ADVERTISEMENT

Căpitanul Vlad Chiricheș, încrezător înainte de Macedonia de Nord – România

Vlad Chiricheș este încrezător înainte de Macedonia de Nord-România și spune că jucătorii sunt pregătiți fizic și mental să plece cu o victorie de la Skopje:

„Retragerea lui Pandev cred că e o pierdere pentru ei, era un jucător reprezentativ, dar cum a zis și Mister, acum au devenit un grup mai bun, o echipă mai puternică.

ADVERTISEMENT

Cred că ne așteaptă un meci mult mai greu decât meciul tur, e important să ne ridicăm la un nivel înalt, să câștigăm.

E o stare de spirit OK, nu trebuie să ne gândim foarte mult la acest impediment (N.r- îmbolnăvirea lui Ianis Hagi cu COVID-19)”.

ADVERTISEMENT

„Sperăm ca ceilalți jucători să fie negativi, să ne poată ajuta mâine. Suntem bine, ne dorim foarte mult să câștigăm și îi văd pe băieți montați să facem asta.

Nu știu dacă e o finală, dar e un meci foarte important, pe care ne dorim să-l câștigăm. Suntem într-un moment bun, sperăm să o ținem tot așa”, a mai spus Vlad Chiricheș, la conferința de presă înainte de meciul cu Macedonia de Nord.

ADVERTISEMENT

„Rezultatele aduc o atmosferă bună!”

Vlad Chiricheș a continuat și a mai spus că speră să obțină victroria și din perspectiva atmosferei bune de la echipa națională, care a venit în urma victoriilor cu Islanda și Liechtenstein:

„De obicei un teren greu duce la un meci de luptă, sperăm să reușim și cu un teren greu să avem o posesie bună, să ținem noi mingea mai mult, să avem controlul jocului. Vedem ce va fi la antrenamentul oficial și la meci.

S-au văzut lucruri pozitive în meciurile acestea două, am reușit să ne strângem, să avem rezultate bune. Rezultatele aduc o atmosferă bună, o uniune a grupului, asta ne-a ajutat în cele două meciuri”.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,25 este cota pentru „X” la meciul Macedonia de Nord – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT