Sport

Capitolul la care Kylian Mbappe rămâne corigent în acest sezon la PSG. Messi și Neymar sunt mult peste el

Kylian Mbappe a fost lăsat în urmă la un capitol important în acest sezon la Paris Saint-Germain. Nu are nicio pasă decisivă, spre deosebire de Messi și Neymar.
20.09.2022 | 14:32
Capitolul la care Kylian Mbappe ramane corigent in acest sezon la PSG Messi si Neymar sunt mult peste el
Kylian Mbappe a avut 26 de pase de gol în sezonul trecut. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi, Neymar Jr. și Kylian Mbappe au un început excelent de sezon la PSG, însă starul naționalei Franței a rămas corigent la pase de gol.

Kylian Mbappe, niciun assist în zece meciuri la PSG. Messi și Neymar au câte 8 fiecare!

Kylan Mbappe a fost criticat în dese rânduri pentru individualismul său, iar acest lucru se reflectă în lipsa paselor decisive din acest început de sezon.

ADVERTISEMENT

Atacantul a reușit să marcheze nu mai puțin de zece goluri în doar nouă partide, fiind servit decisiv de mai multe ori atât de Messi, cât și de Neymar, cu care a fost aproape de bătaie în vestiar.

Celelalte două piese grele ale trio-ului galactic al celor de la PSG au strălucit însă din punct de vedere al paselor de gol. Messi a oferit opt assist-uri în 11 meciuri, în timp ce Neymar are și el tot opt pase de gol.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi i-a oferit nu mai puțin de 5 pase de gol lui Mbappe. Neymar i-a oferit și el 3 assist-uri

Lionel Messi a contribuit decisiv la jumătate din golurile lui Neymar, mai exact cinci. Starul brazilian i-a pasat și el decisiv de trei ori lui Mbappe, în timp ce lui Messi i-a dat două pase de gol.

Argentinianul i-a dat și el lui Neymar trei pase de gol, în timp ce Neymar s-a revanșat cu două asisst-uri.

ADVERTISEMENT

Neymar stă mai bine decât Mbappe și la capitolul goluri. A marcat 11 goluri în 11 meciuri, în timp ce Messi are șase goluri.

Conform cifrelor, Neymar și Messi sunt cel mai productiv cuplu din Ligue One.

Kylian Mbappe a dat 26 de pase decisive în sezonul trecut

Statistica din acest sezon pare și mai surprinzătoare dacă ținem cont că în sezonul trecut Mbappe a reușit nu mai puțin de 26 de pase decisive și 39 de goluri.

ADVERTISEMENT

Starul naționalei Franței este evaluat conform Transfermarkt la 160 de milioane de euro și mai are contract cu parizienii până în 2025.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Nice: 2,00 este cota pentru “Echipa care va câștiga ambele reprize – PSG”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT