Dezvăluire INCENDIARĂ! Motivul şocant pentru care Lucescu jr. a fost dat afară!

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
26/09/2014, 12:05
Dezvăluire INCENDIARĂ! Motivul şocant pentru care Lucescu jr. a fost dat afară! GALERIE FOTO
Razvan Lucescu,Dan Capra.

Petrolul Ploieşti a renunţat la colaborarea cu Răzvan Lucescu la începutul săptămînii trecute. Motivul demiterii pare să fie un scandal monstru care a avut loc între tehnician şi patronul Dan Capră înainte de partida “lupilor” cu Pandurii.

Capră i-a spus că nu mai are foarte multe lichidităţi şi că nu mai poate duce foarte mult echipa. I-a cerut lui Răzvan un împrumut pe termen lung de 500.000 de euro. Bani cu care să plătească jucătorii, utilităţile, dar şi alte cheltuieli ale echipei. Lucescu nici n-a vrut să audă şi l-a refuzat direct pe Capră, care a făcut un scandal uriaş. L-a ameninţat pe Lucescu că va avea viaţă grea în continuare!”, susţin sursele Gazetei Sporturilor.

Dan Capră neagă, însă, acuzele. “Nu i-am cerut nici un leu împrumut lui Răzvan Lucescu”, a spus Capră la Sport.ro.

Mutu i-a dat 300.000 de euro

Lucescu nu ar fi fost, însă, singurul oficial al Petrolului căruia Capră i-ar fi cerut bani. Mutu l-ar fi împrumutat pe patronul “lupilor” cu 300.000 de euro!

“Mutu a plecat de la Petrolul în India, la Pune City, pentru a putea să-şi recupereze banii pe care Capră i-a luat de la el. Suma de 100.000 de euro pe care indieni o plătesc în schimbul împrumutului lui Mutu intră tot în contul jucătorului. Nu în contul clubului! Încercînd să-i returneze lui Mutu datoria de mii de euro, cei doi au avut o discuţie şi singura variantă prin care Mutu să-şi primească cei 200.000 de euro pînă la finalul anului a fost ca el să joace în India”, susţin sursele citate mai sus.

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-DINAMO ZAGREB, PLAY OFF LIGA EUROPA (21.08.2014)

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×