News

Captură uriașă de droguri a polițiștilor. Peste 30 de kilograme de cocaină și pulbere psihoactivă, găsite la 3 bărbați din Arad

Captură uriașă de droguri a polițiștilor și procurorilor din Oradea. Peste 30 de kilograme de cocaină și alte substanțe psihoactive au fost depistate asupra a 3 bărbați din Arad, într-o parcare.
02.07.2022 | 17:59
Captura uriasa de droguri a politistilor Peste 30 de kilograme de cocaina si pulbere psihoactiva gasite la 3 barbati din Arad
Peste 30 de kilograme de cocaină și pulbere psihoactivă, găsite la 3 bărbați din Arad. Cum au fost prinși traficanții. Sursa foto: colaj Fanatik / Poliția Română
ADVERTISEMENT

O amplă acțiune a polițiștilor de combatere a criminalității organizate și a procuroriilor D.I.I.C.O.T. din Oradea a dus la prinderea în flagrant a 3 bărbați. Aceștia au fost depistați când încercau să vândă cocaină și pulbere psihoactivă.

Peste 30 de kilograme de cocaină și pulbere psihoactivă, găsite la 3 bărbați din Arad. Cum au fost prinși traficanții

Asupra lor au fost găsite cantități uriașe de droguri. Au fost ridicate în total peste 32 de kilograme de droguri de risc, de mare risc și substanțe psihoactive.

ADVERTISEMENT

Suspecții au fost depistați în timp ce ar fi încercat să comercializeze 100 de grame de cocaină și 300 de grame de substanțe psihoactive.

”Într-o parcare de pe DN 79, în apropierea localității arădene Șimand, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și procurorii DIICOT – ST Oradea, au prins în flagrant delict trei bărbați, de 34, 34 și 36 de ani, toți din municipiul Arad, județul Arad, bănuiți de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

ADVERTISEMENT

Aceștia au fost depistați în timp ce ar fi încercat să comercializeze 100 de grame de cocaină și 300 de grame de substanțe psihoactive.

Pentru documentarea activității infracționale a celor în cauză, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și procurorii DIICOT – ST Oradea au efectuat șapte percheziții domiciliare, în municipiul Arad și în județul Arad”, spun polițiștii într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Ce au descoperit polițiștii la percheziții

Conform IPJ Bihor, în urma flagrantului, oamenii legii au făcut 7 percheziții domiciliare, în municipiul Arad și în alte localități din județ, unde au descoperit cantități impresionante de droguri, dar și sume mari de bani.

”În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au descoperit 1,58 kg. de cocaină, 10 kg. de pulbere cristalină psihoactivă, 2 kg. de amfetamină, 3,8 kg. de pulbere psihoactivă, 1,86 kg. de pulbere susceptibilă a fi mefedronă, aproximativ 4.200 de comprimate ecstasy (1,38 kg.), 11,7 kg. de cannabis, 28.680 de euro, 20.708 lei, cântare de înaltă precizie, telefoane mobile, toate fiind ridicate în vederea cercetărilor”, a mai transmis Poliția Bihor.

ADVERTISEMENT

După audierea celor trei persoane, doi dintre bărbați (unul de 34 de ani și altul de 36 de ani) au fost arestați, pentru 24 de ore. Ei vor fi prezentați judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

”Cercetările sunt continuate, în vederea documentării activității infracționale”, a mai comunicat Poliția Bihor.

ADVERTISEMENT