News

Carambol cu 11 mașini pe Autostrada Transilvania. Șase persoane rănite în urma accidentului. Video

Un carambol cu 11 mașini a fost raportat marți dimineață pe pe Autostrada Transilvania. În urma accidentului, șase persoane au fost rănite.
15.11.2022 | 09:07
Carambol cu 11 masini pe Autostrada Transilvania Sase persoane ranite in urma accidentului Video
Șase persoane rănite în urma unui carambol cu 11 mașini, pe Autostrada Transilvania. Sursa foto: ISU Cluj / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un nou accident grav a avut loc pe Autostrada Transilvania. Nu mai puțin de 11 mașini au fost implicate într-un carambol petrecut marți dimineața.

Șase persoane rănite în urma unui carambol cu 11 mașini, pe Autostrada Transilvania

Din informațiile oferite de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), aflăm că evenimentul rutier din această dimineață s-a petrecut în jurul orei 7.30.

ADVERTISEMENT

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj a fost chemat să intervină la un accident rutier pe A3, sens de mers Turda – Gilău, în dreptul localității Turda.

Conform Poliției, în acest carambol au fost implicate 8 autoturisme, 2 TIR-uri și o camionetă. În urma coliziunii în lanț, șase persoane au fost rănite.

ADVERTISEMENT

”Pe autostrada A3 Turda-Borș, la kilometrul 15, în zona localității Turda, județul Cluj, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 11 autovehicule (8 autoturisme, 2 autotrenuri și 1 autocamionetă).

Din primele informații au rezultat 6 victime, rănite ușor la prima vedere, care sunt în evaluare medicală la fața locului. Circulația rutieră este blocată pe sensul de mers Turda – Borș, valorile de trafic fiind ridicate”, anunță IPJ.

ADVERTISEMENT

Cele șase persoane rănite prezintă mici escoriații și contuzii. Nici o persoană încarcerată, iar intervenția este in dinamică.

Potrivit presei locale, ulterior, o persoană a fost transportată la spital și urmează să fie transportată și a doua. Cele două victime sunt conștiente și cooperante. E vorba de doi bărbați, aproximativ 67 și 55 ani. Aceștia au fost duși la spital de 2 ambulanțe SAJ, notează Ziua de Cluj.

ADVERTISEMENT

Ceața, un posibil factor care a dus la carambolul de pe Autostrada Transilvania

Poliția Română mai informează că în acest moment se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Este cunoscut faptul că în zonă s-a circulat în condiții de ceață, care a redus vizibilitatea sub 200 metri, izolat sub 50 de metri.

Marți dimineață, ANM a emis mai multe alerte cod galben de ceață pentru județele Cluj, Sibiu, Mureș, Alba, Covasna și Bistrița-Năsăud.

ADVERTISEMENT