News

Carambol cu 4 autocamioane și un autoturism, în Olt. Trei oameni au ajuns la spital. Video

Un carambol cu 4 autocamioane și un autoturism a avut loc miercuri dimineață în județul Olt. Din cele 6 persoane implicate în accident, 3 au ajuns la spital cu răni.
15.09.2021 | 10:50
Carambol cu 4 autocamioane si un autoturism in Olt Trei oameni au ajuns la spital Video
ADVERTISEMENT

Accident grav produs miercuri dimineață pe raza județul Olt. Nu mai puțin de 4 autocamioane și o mașină au intrat în coliziune în apropiere de orașul Balș.

În urma impactului, 3 persoane au fost transportate la spital, iar traficul în zonă a fost blocat mai multe zeci de minute.

ADVERTISEMENT

Accident grav în Olt. Carambol cu 4 autocamioane și un autoturism. Trei oameni au fost răniți

În cele 5 autovehicule implicate în accident se aflau 6 persoane. La venirea salvatorilor, toate au fost găsite conștiente și cooperante.

Presa locală scrie că 3 victime au fost transportate către UPU Slatina, iar trei persoane nu prezintă urme vizibile de traumă și refuză transportul la spital.

ADVERTISEMENT

La locul producerii accidentului au fost mobilizați pompieri de la Detașamentul Slatina și Garda Balș, cu două autospeciale complexe pentru intervenție și descarcerare, două echipaje SMURD și două autospeciale pentru descarcerare.

Totodată, la locul evenimentului, pe DN65, au fost trimise și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ)

ADVERTISEMENT

”Din primele informații 3 victime sunt transportate către UPU Slatina, iar 3 persoane nu prezintă urme vizibile de traumă și refuză transportul la spital.

La locul evenimentului acționează pompieri de la Detașamentul Slatina și Garda Balș, cu două autospeciale complexe pentru intervenție și descarcerare, două echipaje SMURD și două autospeciale pentru descarcerare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la locul evenimentului se află și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, conform Reporter24.

Infotrafic: circulația, blocată 30 de minute în zonă

Conform centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române, circulația în zonă a fost blocată pentru aproximativ 30 de minute.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că patru autocamioane și un autoturism au fost implicate într-o coliziune față-spate pe DN 65 Craiova – Slatina, la kilometrul 31, în afara orașului Balș, județul Olt. În urma impactului, două persoane au fost rănite.

Circulația este întreruptă pentru efectuarea cercetărilor și desfășurarea intervenției de acordare de îngrijiri medicale victimelor. Se estimează reluarea traficului în 30 minute”, anunță autoritățile pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT
Tags: