News

Carambol în Mehedinți. O persoană a murit, după impactul dintre 3 mașini, o autoutilitară și 2 TIR-uri

Un nou carambol a avut loc pe un drum din România. O persoană a murit, luni, după impactul dintre 3 mașini, o autoutilitară și 2 TIR-uri.
19.07.2021 | 11:40
Carambol in Mehedinti O persoana a murit dupa impactul dintre 3 masini o autoutilitara si 2 TIRuri
Carambol în Mehedinți. O persoană a murit, după impactul dintre 3 mașini, o autoutilitară și 2 TIR-uri. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Accident rutier deosebit de grav produs luni dimineață în județul Mehedinți. În eveniment au fost implicate 3 mașini, o autoutilitară și 2 TIR-uri.

Din primele informații, un șofer care a rămas încarcerat nu a mai putut fi salvat și a decedat, în ciuda eforturilor medicilor de a-l menține în viaţă.

ADVERTISEMENT

O persoană a murit, după un carambol în Mehedinți. Impactul între 3 mașini, o autoutilitară și 2 TIR-uri

Potrivit ISU Mehedinți, Detașamentul de Pompieri Orșova a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Accidentul s-a produs pe Drumul Național 6, zona viaductului Bahna.

La sosirea echipelor de salvare, unul dintre șoferi nu mai prezenta semne vitale. O altă persoană a primit îngrijiri la fața locului, după care a fost transportată la spital, în stare conștientă.

ADVERTISEMENT

Carambolul din Mehedinți s-ar fi produs după ce şoferul autoutilitarei a depăşit linia continuă şi a lovit un TIR. Persoana decedată avea 33 de ani, anunță Antena3.

”Detașamentul de Pompieri Orșova intervine cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier. În accident sunt implicate trei autovehicule, o autoutilitară și două autotrenuri.

ADVERTISEMENT

La sosirea pompierilor, șoferul autoutilitarei nu prezenta semne vitale, acesta fiind încarcerat.

Pompierii au acționat pentru extragerea victimei, pe care au predat-o echipajelor SMURD și SAJ. În prezent, echipajele medicale au început manevrele de resuscitare.

Cea de-a doua victima a accidentului, șoferul unuia dintre autotrenuri, a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD. Ulterior, acesta a fost transportat la spital, în stare de conștiență”, au declarat reprezentanţii ISU Mehedinţi.

ADVERTISEMENT

Centrul Infotrafic al Poliției Române: ”Traficul rutier, blocat în zonă”

Potrivit celor de la Infotrafic, traficul rutier în zona DN6 Orşova – Turnu Severin este blocat. Se așteaptă ca situația să se remedieze în aproximat o oră.

”Centrul Iinfotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Mehedinţi, traficul rutier este blocat pe DN6 Orşova – Turnu Severin, în zona viaductului Bahna, din cauza unui accident în care au fost implicate mai multe vehicule.

Se estimează ca în aproximativ 45-60 de minute traficul să fie reluat”, anunță cei de la Poliția Rutieră.

ADVERTISEMENT